Obavijesti

Sport

Komentari 4

Igrači iz Engleske unajmili su i specijalce da im čuvaju domove za vrijeme Eura u Njemačkoj!

Igrači iz Engleske unajmili su i specijalce da im čuvaju domove za vrijeme Eura u Njemačkoj!
4

Svakog će igrača osiguranje doma za tih mjesec dana stajati oko 300.000 eura. Ugradit će posebne kamere i platiti 24-satno osiguranje

VIDEO

Engleski će nogometaši potrošiti stotine tisuća eura na osiguranje najviše razine da zaštiti njihove domove tijekom Europskog prvenstva nakon niza provala u domove premijerligaških zvijezda. Daily Mail piše da će igrači potrošiti 300.000 eura na infra-crvene i kamere s noćnim 'vidom' te 24-satno osiguranje za vrijeme trajanja turnira u Njemačkoj.

Unajmit će i bivše vojne specijalce da im čuvaju domove između 14. lipnja i 14. srpnja. Prvi su o tome navodno razgovarali reprezentativci iz Manchestera. a neki su si ugradili posebno zaštićene sobe u koje se ukućani mogu skloniti u slučaju da provalnici uđu u kuću.

Pokretanje videa...

Wembley uoči Engleska - Hrvatska 02:18

Među njima su stoper Manchester Uniteda Harry Maguire (31), Evertonov golman Jordan Pickford (30) i veznjak Manchester Cityja Jack Grealish (28), koji je javno progovorio o bojazni nakon što su mu provalnici na Štefanje iz doma u Cheshireu ukrali nakit vrijedan milijun funti, dok su mu članovi obitelji bili u kući.

- Osjećao sam se grozno nakon traumatičnog događaja, zbog kojeg su moji volje bili prestravljeni i sigurnost mi je najvažnija - rekao je tada.

Manchester City Victory Parade

Njegova je zaručnica Sasha Attwood (28) sa širom obitelji, među kojima su bili njegovi roditelji, dvije sestre i brat, gledala utakmicu i kad su im prvalili u dom, pritisnula je alarm. Pobjegli su i sakrili u vili vrijednoj 5,6 milijuna funti, u koju su se uselili prije Božića, a policajci su rekli susjedima da se zaključaju u svoje domove.

Jack Grealish, Engleski reprezentativac posjetio Dubrovnik

Zbog straha da ih ne uzmu kao taoce, policajci su došli u velikom broju, čak su i helikopterom pretraživali područje, ali razbojnici su pobjegli s vrijednim plijenom.

Na meti je bio i Newcastleov veznjak Joelinton Cássio Apolinário de Lira, no njegova partnerica Thays Gondim i njihovo troje djece nisu bili kod kuće. Upozorio ga je alarm, policija je stigla, ali provalnici su pobjegli.

Kurt Zouma (29) doživio je provalu u prosincu, bio je kod kuće s obitelji i ostao je bez vrijednih stvari. Čak je njegov klub West Ham ponudio 25.000 funti nagrade za informacije o počiniteljima.

A Raheem Sterling (29) doživio je provalu u šest milijuna funti vrijednu vilu u prosincu 2022. Ukrali su mu satove i nakit, a on je doletio iz Katra sa SP-a kako bi bio uz uznemirenu obitelj. Nasreću, njegova partnerica Paige i njihovo troje djece nisu bili kod kuće.

Nadalje, zvijezda Manchester Uniteda Victor Lindelof (29) bio je žrtva pljačke kad su se njegova prestražena supruga i djeca zaključali u sobu dok je on igrao protiv Brentforda u siječnju 2022. 

- Za vrijeme njegove utakmice, provalili su nam u kuću u Manchesteru. Bila sam sama s djecom, ali uspjeli smo se sakriti prije nego što su ušli. Dobro smo s obzirom na okolnosti, ali bilo nam je to traumatično iskustvo i otišli smo u Švedsku k obitelji dok se ne umirimo - rekla je tada njegova supruga Maja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz