Obavijesti

Sport

Komentari 10

Igrači naljutili Zekića! Ejupi će na klupu, Lopi je skratio odmor

Igrači naljutili Zekića! Ejupi će na klupu, Lopi je skratio odmor
1

DISCIPLINA To je, čini se, faktor koji nedostaje u svlačionici Osijeka. Od momčadi koja je bila sjajna u Europi stigli su u situaciju da se muče protiv slabijih od sebe u prvenstvu. Trener Zekić pronašao je neke razloge...

VIDEO

Iako je Osijek pobijedio Istru 1961 u posljednjem kolu HNL-a, situacija tamo i nije baš najsretnija, kao što je bila prije dva mjeseca kada je klub šamarao po Europi.

Upravo je Europa jedan od razloga otežanog osječkog koraka kroz domaće terene gdje se posebno muče protiv 'davljenika'. Izgubili su od Cibalije, dvaput remizirali protiv Rudeša te jednom protiv Istre što ih je dovelo od toga da za vodećim Dinamom zaostaju devet bodova poslije 11 kola.

Previše za momčad koja je sve očarala europskim nastupima. Previše i za predsjednika Meštrovića koji je poslije ispadanja od Austrije najavio borbu za naslov.

Stoga, trener Zoran Zekić koristi reprezentativnu stanku kako bi zbio redove, odnosno vratio idealnu radnu atmosferu, neophodnu za stvaranje novih velikih rezultata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ejupijeva nepotrebna gesta 

Problemi protiv Istre bili su vidljivi. Vrlo je nervozan prvi napadač kluba Muzafer Ejupi koji nije zabio već mjesec dana! Naime, na spomenutoj utakmici ironično je zapljeskao trenutno najboljem igraču 'bijelo-plavih', novopridošlom Harisu Hajradinoviću, jer je ovaj loše izveo slobodnjak.

Nogometaš iz BiH zabio je tri gola (dva Istri uz autogol) i donio bodove, baš kao i protiv Hajduka na Gradskom vrtu u rujnu, a Ejupijev učinak uz lošu igru frustrira najviše njega samog. Svjestan je toga i Zekić.

- Na temelju igara u Europi nekim sam igračima dao veliki kredit, stalno su u momčadi, a ništa nisam dobio natrag. Loše se osjećam zbog toga i zato ću mijenjati neke stvari kod sebe - stoji na Glasu Slavonije.Zekić je svjestan da su njegovi igrači previše 'poletjeli' poslije sjajnih partija u Europi i na njemu je da vrati balans u svlačionici.

Lopa je najveći dužnik

Puno igrača je izvan forme, a najveće razočaranje ukrajinski je majstor Dmitro Lopa.

Igrač koji je prethodne sezone vukao Osijek u HNL-u svojim golovima i potezima ove je neprepoznatljiv. Gotovo da se na prste jedne ruke mogu nabrojati utakmice u kojima je odigrao barem solidno.

Ukrajinac je inače imao produženi boravak u domovini tijekom pauza, ali Zekić mu ovaj put nije izašao u susret zbog loših igara. Trenutno trener ima sve igrače na raspolaganju osim Erosa Grezde koji je otišao igrati za svoju Albaniju.

Maksimir pa Rujevica

Nakon što reprezentacije odigraju svoje, Osijek mora na Maksimir kod Dinama pa na Rujevicu kod Rijeke. Bit će to istinski testovi za Slavonce.

- Još od Hajduka nismo odigrali utakmicu u kojoj smo imali sedam-osam raspoloženih igrača. Zato i ne čudi što se sa svima mučimo. No, ne trebamo sad razmišljati o onom što je bilo, nego o onome što dolazi. Rad, rad i samo rad, može nas vratiti na željenu razinu i na njemu ću inzistirati tijekom stanke - smatra Zekić.

Osijek je trenutno četvrta momčad u HNL-u uz učinak od pet pobjeda, pet remija uz jedan poraz. I to onaj u Vinkovcima, njima najbolniji...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'
SRAMOTAN INCIDENT

Boksačkog prvaka Hrvatske napali u Beogradu: Prišao mi je i rekao 'da vidim kako to radiš'

Nikicu Radonića uoči četvrtfinala Europskog prvenstva u Beogradu trojica napadača su opkolila, strahovao je da imaju nož pa se izmaknuo i izvrnuo nogu. Trener traži hitnu reakciju Ministarstva vanjskih poslova
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe