Obavijesti

Sport

Komentari 68

Igračice Norveške zapjevale s Hrvaticama! 'Neeeopisivooo!'

Igračice Norveške zapjevale s Hrvaticama! 'Neeeopisivooo!'

Usred hrvatskog slavlja na parketu u Herningu dvije djevojke u trenirci norveške reprezentacije pridružile su se u slavlju. Krivac za sve je Hrvatica Marta Tomac, koja je povela klupsku suigračicu Emilie Arntzen

Nećemo noćas doma, doma nas znaju svi. Za društvo staro, jednu još nazdravi, pjevale su hrvatske rukometašice nakon što se ispraznila dvorana Jyske Bank Boxen u Herningu.

Primile su "kraljice šoka" zaslužene brončane medalje na Europskom prvenstvu nakon novoga nevjerojatnog rezultata i uvjerljive pobjede nad domaćinom Danskom 25-19 i nastavile slaviti.

A onda su se veselom društvu prikrale i dvije rukometašice - norveške reprezentacije! I njima je bilo do veselja jer su pobijedile Francusku 22-20 i postale europske prvakinje...

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatske kraljice primile broncu

Pokretanje videa ...

- Najlakše je kad pitaju me koliko i kako ja nju volim jako, samo jedna riječ bi bila to: neopisivoooo!", zapjevalo je društvo, a pjesmu je povela Emilie Hegh Arntzen (26), lijeva vanjska igračica Kristansanda.

S njom je bila i Marta Tomac (30), reprezentativna i klupska suigračica. Marta je Hrvatica, ranije je igrala i za hrvatsku reprezentaciju, a otac joj je Željko Tomac (64) koji je pomoćni trener u muškoj reprezentaciji Norveške.

- Rođena sam u Trondheimu. Tata je došao u Norvešku 1986., zajedno s mamom Magdom, također Riječankom, a ja sam rođena tri godine poslije. Oduvijek se kod nas u kući priča samo hrvatski, jedemo hrvatsku hranu, a ja volim i hrvatsku glazbu, uglavnom slušam hrvatske pjevače. Koga? Thompsona, Olivera, Gibonnija... Ma sve zapravo - objasnila je jednom prilikom Marta.

Rijeka je njen drugi dom, a na ovom je Euru igrala zadnju utakmicu drugog kruga protiv Mađarske i primila zasluženu medalju. U finalu je bila podrška s tribina.

POGLEDAJTE SLAVLJE RUKOMETAŠICA:

- Kad god ulovim malo vremena, jurim za Rijeku. Ondje mi je obitelj, puno prijatelj, a i velika sam navijačica nogometaša Rijeke.

Kako nam kažu djevojke iz našeg tabora, baš je ona krivac što je Norvežanka Emilie tečno naučila pjesmu Zaprešić Boysa koju smo tako rado pjevali tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. I pokazala je da krv nije voda.

Prekrasne scene za kraj nezaboravnog Eura!

POGLEDAJTE VIDEO: