Obavijesti

Sport

Komentari 8

Igrao je za Romu i Juventus, a sad su mu zaplijenili imovinu...

Igrao je za Romu i Juventus, a sad su mu zaplijenili imovinu...
1

Vučinić je u Emirate stigao 2014. godine iz Juventusa kako bi uštedio za život nakon nogometa, a malo je pretjerao u toj štednji te je utajio pet milijuna eura. Sad mu je porezna zaplijenila imovinu...

VIDEO

Za pratitelje talijanske Serie A, Crnogorac Mirko Vučinić (36) je itekako značajno ime. Sjajni napadač je žario i palio čizmom u dresu Leccea, Rome i Juventusa, a karijeru je završio prije dvije godine u dresu Al Jazire. No ovih dana mu se sve srušilo kao kula od karata.

Naime, Crnogorac je optužen da nije prijavio novac koji je zaradio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima te da je tako utajio preko pet milijuna eura i zbog toga mu je na račun sjela porezna u Italiji koja mu je zaplijenila imovinu u vrijednosti novca koji je utajio.

ITA, Seria A, Genoa vs Juventus

On je u Emirate stigao 2014. godine iz Juventusa kako bi uštedio za život nakon nogometa, a malo je pretjerao u toj štednji te je odbio platiti porez. Umirovio se 2017. godine, ali dvije godine kasnije to ga je koštalo i na račun mu je sjela ovrha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirko Vucinic (@mirkisa)

Vučinić je karijeru započeo u Sutjesci iz Nikšića, a 2000. godine je otišao u Lecce. Tamo je igrao sve do 2006. kada ga je Roma ugrabila i za 20 milijuna eura je otišao u Rim. Godinama je bio jedan od najboljih igrača Vučice uz Francesca Tottija i dio sjajne generacije koju su sačinjavali Mancini, De Rossi, Perotta, koja se godinama borila s Interom za naslov prvaka, ali to im je ostao nedosanjani san. 

Reuters/Pixsell
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirko Vucinic (@mirkisa)

Vidjevši da u Romi neće osvojiti Scudetto, otišao je u Juventus 2011. godine i od tada zapravo kreće njihova dominacija u ligi. Vučinić je s njima osvojio tri naslova (2012., 2013., 2014.) zaredom, dva Superkupa i u te tri godine je dobio titulu za najboljeg nogometaša Juventusa. 

Torino je napustio 2014. godine nakon što je dobio bogatu ponudu iz Al Jazire, što je na koncu i prihvatio. Za Romu je ukupno zabio 64 gola u 202 utakmice, za Lecce 37 golova u 118 utakmica, a za Juventus 26 golova u 86 utakmica. U Emiratima je bio posebno efikasan pa je tako u 29 nastupa loptu poslao u mrežu čak 28 puta.

Jedan je od najboljih crnogorskih nogometaša u povijesti uz Dejana Saavičevića, ali svoju zemlju nije nikada uspio odvesti na velika natjecanja...

No upravo tamo se malo previše zaigrao s porezom pa je tako ostao bez imovine u vrijednosti od pet milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica