Sport

Komentari 0

U nikad tužnijem ambijentu Zagreb izgubio i 13. put u LP-u

U nikad tužnijem ambijentu Zagreb izgubio i 13. put u LP-u

Svi prisutni u Sutinskim vrelima prije početka utakmice odali su Saračeviću počast minutom šutnje, a Zagreb je izgubio i 13. utakmicu u Ligi prvaka s 28-35 od Veszprema

U nikad tužnijem ambijentu Zagreb je odigrao jednu utakmicu Lige prvaka. Tek nekoliko sati prije utakmice s Veszpremom, na zagrebačkom Mirogoju rukometni i sportski svijet uputio je posljednji pozdrav Zlatku Saračeviću, velikanu koji je igrao i za Zagreb i za Veszprem koji je, u odnosu na to doba, neki drugi svijet za hrvatskog prvaka što je potvrdio s 35-28 u Sutinskim vrelima.

Svi prisutni u dvorani prije početka utakmice odali su počast Saraču minutom šutnje (Momir Ilić i Laszlo Nagy iz Veszpremove delegacije bili su i na pogrebu), baš kao i prije dva dana u Nantesu kada je Zagreb bio na korak do senzacije i prvih bodova u Ligi prvaka. Ništa ni danas u 13. pokušaju.

Do 15. minute utakmica je i sličila na nešto (7-8), međutim, nakon Veszpremove serije 5-0 sve je kasnije bila laganica za goste koji su potvrdili broj dva u skupini iza Barcelone. Zanimljiv je debi u Ligi prvaka imao Filip Perić, koji je prije nekoliko dana stigao u Zagreb iz Poreča, zabivši pet golova, kao i Mađar Leimeter.

Najčitaniji članci