Obavijesti

Sport

Komentari 0

Igre mladih: Bit će to najljepša sportska priča u cijeloj Europi

Igre mladih: Bit će to najljepša sportska priča u cijeloj Europi
2

Došli smo se tu, prije svega, zabaviti, a ako bude sreće i pobijediti, rekao je Luka Prvčić (18) iz Koprivnice, koji se natječe u malom nogometu i odbojci na pijesku

VIDEO

Pred oko 1500 djece i mladih iz devet županija, u ŠRC Kukavica službeno su otvorena Regionalna natjecanja INA Sportskih igara mladih. 

Otvaranju su nazočili predstavnici Bjelovarsko – bilogorske županije i Grada Bjelovara koji daju svoju punu potporu glavnom cilju ove manifestacije: sport i zabava bez poroka. 

Grad Bjelovar domaćin je natjecanja Regije Istok koja obuhvaća županije: Osječko – baranjsku, Vukovarsko – srijemsku, Požeško – slavonsku, Brodsko – posavsku, Virovitičko – podravsku, Varaždinsku, Međimursku, Bjelovarsko – bilogorsku i Koprivničko – križevačku, čiji se predstavnici (pobjednici Županija) natječu kako bi upravo oni izborili Finale i besplatno ljetovanje u Splitu. 

Jedan od natjecatelja koji će pokušati izboriti finale u Splitu i je i 18-godišnji Luka Prvčić iz Koprivnice, koji se natječe u malom nogometu i odbojci na pijesku. Opisujući svoja očekivanja kazao je kako je odlična ideja okupljanje u Velikoj Pisanici i ŠRC Kukavica.

- Došli smo se tu, prije svega, zabaviti, a ako bude sreće i pobijediti - kazao je Luka. 

- U ovih 15 godina kroz Igre je prošlo preko 400.000 djece i mladih iz cijele Hrvatske, koji su najbolja preporuka i dokaz kvalitete našeg rada. Djeca i mladi su prolazili i odlazili, no i s novim generacijama Sportske igre mladih ostale su vjerne prvobitnoj zadaći, omogućiti djeci zabavno ljeto ispunjeno sportskim sadržajima kroz već dobro poznati slogan „Živimo život bez droge jer droga uzima život“. Rekordni broj djece prijavljen je ove godine, 80.000 natjecatelja. Također, Igre se po prvi put održavaju u Bosni i Hercegovini tako da polako, ali sigurno idemo prema našem ispunjenju kako ovo neće biti samo najljepša sportska priča u Hrvatskoj već i u Europi - kazao je Tihomir Gudić, izvršni direktor INA Sportskih igara mladih. 

Najveća amatersko-sportska manifestacija u Europi

INA Sportske igre mladih najveća su amatersko sportska manifestacija u Europi, koja tijekom ljeta, djeci i mladima, omogućuje natjecanje u 10 različitih sportova. Svoju potporu Igrama daju velika imena iz sporta, politike i gospodarstva koje nazivamo ambasadorima Igara jer svesrdno podržavaju ovu manifestaciju: Predrag Mijatović, Slaven Bilić, Wilfried Martens, David Beckham i mnogi drugi. INA Sportske igre mladih održavaju se pod Visokim pokroviteljstvom predsjednice Vlade RH Jadranke Kosor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku