Sport

Komentari 15

Ilija Lončarević i pojačana HNK Gorica u napadu na prvu ligu...

Ilija Lončarević i pojačana HNK Gorica u napadu na prvu ligu...

Ostalo mi je 15-ak igrača koje sam imao prošle sezone. Otišla su mi dva napadača, ali sigurno je da imamo jaču momčad nego prije, kaže Ilija Lončarević, trener Gorice

Druga liga počinje sutra, na Veliku Gospu, utakmicom u Velikoj Gorici. Domaća Gorica dočekuje novog drugoligaša Bistru od 18 sati, a Inter u Zaprešiću od 19 sati otvara svoju sezonu protiv Dugopolja.

Goričani su prošle sezone bili dobri, dugo se držali u vrhu, a i ove ih sezone s klupe vodi “stari lisac” Ilija Lončarević.

- Ostalo mi je 15-ak igrača koje sam imao prošle sezone. Otišla su mi dva napadača, ali sigurno je da imamo jaču momčad nego prije - kaže Ilija Lončarević i dodaje:

- Stigli su Kiš, Mihaljević, Labudović, Mužek, a velika su pojačanja Rak i Dvorneković. Bit ćemo sigurno jako opasni.

Lončarević je svjestan kako se od njega ove sezone očekuju velike stvari. Opet se spominje “napad” na Prvu HNL, očekivanja su vrlo velika zbog mnogo pojačanja.

Inter se uvijek bori za vrh

- Ostao je Ilija Nestorovski i to je velika stvar za nas. Stigli su nam Mazalović i Bagarić, dva iskusna igrača. Nema nikakvig pritiska, ali cilj Intera je uvijek isti, biti u samom vrhu - kaže trener Samir Toplak.

I ove sezone igra 12 kluba, jedan izravno ide u prvu ligu, a drugi igra kvalifikacije.

Najčitaniji članci