Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ukrala srce najboljeg na svijetu: Ima crni pojas u karateu i brojni reprezentativci traže je savjet

Ukrala srce najboljeg na svijetu: Ima crni pojas u karateu i brojni reprezentativci traže je savjet
4

Uspješna poslovna žena i višestruka pobjednica na svjetskim i europskim prvenstvima karatea Anna velika je podrška najboljem nogometašu u 2020. godine Robertu Lewandowskom

VIDEO

Višestruka pobjednica svjetskog i europskog prvenstva u karateu, fitness trenerica i poznata nutricionistica čiji su programi prehrane i obuke poznati u cijelom svijetu Anna Lewandowska (32) supruga je Roberta Lewandowskog, dobitnika ovogodišnje Fifine nagrade za najboljeg nogometaša.

POGLEDAJTE VIDEO: Lewandowski u Japanu

Pokretanje videa...

Lewndowski u Japanu 00:14

Iza svakog uspješnog muškarca, kažu, stoji uspješna žena. U slučaju Lewandowskog to je nutricionistica i karatistica koja s Robertom ima dvoje djece.

Poljakinja se može pohvaliti crnim pojasom u karateu i diplomom iz nutricionizma dok je za vrijeme borilačke karijere osvojila brojne medalje na svjetskim, europskim i državnim prvenstvima karatea pod poljskom zastavom. Ukupno je osvojila 35 medalja, uključujući osam zlatnih, 13 srebrnih i 14 brončanih. 

Oboje su poznati u Poljskoj zbog sportskih postignuća kojima glorificiraju poljsku naciju i populariziraju kulturu sporta u njoj. 

Robert i Anna u braku su od 2013. godine, a četiri godine kasnije dobili su prvo dijete, kćerkicu Klaru (3). Par Lewandowski je u svibnju ove godine dobio drugu kćer Lauru, a nakon devetomjesečne trudnoće Anna izgleda fantastično.

Lewandowski je proglašen najboljim nogometašem na ovogodišnjoj Fifinoj dodjeli nagrade 'The Best', a upravo je ova majstorica borilačkih vještina i poznata nutricionistica žena kojoj ide dobar dio zasluga za njegovo priznanje.

"Svaka čast dragi! Uspio si! Ostvarili su se tvoji nogometni snovi, bila je ovo nevjerojatna godina. Jako sam ponosna na tebe. Volim te!", napisala je Anna na društvenim mrežama.

Anna se oduvijek trudi Robertu prilagoditi prehranu kako i priliči jednom vrhunskom sportašu, a to je unos nutritivno vrijednih namirnica u pravo u vrijeme. 

- Na dan utakmice jede puno proteina. A za doručak uvijek ima tune. Izbjegava sve što sadrži gluten i laktozu. Dan prije igranja, nakon večere, još uvijek može pojesti tanjur pudinga od riže kako bi napunio tijelo ugljikohidratima i glukozom za naredni dan. Zatim, u oporavku, povrće i avokado - objasnila je.

I sam Lewandowski bio je istinski predan kako bi uspio u svom cilju, ali imao je veliku podršku, motiv i najbolje savjete od svoje bolje polovice. 

Anna na Instagram profilu daje preporuke o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani, dijetama, tjelesnim vježbama za mršavljenje i drugim stvarima gdje ju prati preko tri milijuna ljudi.

Zanimljivo je da puno igrača u reprezentaciji Poljske od Anne Lewandowske traže savjete kako bi promjenom ishrane dodatno usavršili svoje tijelo i napredovali. 

Thiago Cionek, nekadašnji Lewin suigrač, otkrio je za ESPN kako se Bayernova zvijezda uglavnom hrani na preporuku svoje lijepe i brižne supruge. S takvom ishranom i takvom ženom pored sebe, Lewandowskom je uspjeh zagarantiran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve