Obavijesti

Sport

Komentari 46

Imala je 15 godina: Seksualno me zlostavljao timski doktor...

Imala je 15 godina: Seksualno me zlostavljao timski doktor...
8

ZLOGLASNI DOKTOR Larryja Nassara, koji je bio liječnik američkih gimnastičarki više od 20 godina, za seksualno nasilje optužilo je preko 130 djevojaka. Posljednja je Aly Raisman, zlatna olimpijka

VIDEO

Ally Raisman (23) na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru osvojila je zlato i dva srebra, ali nakon povratka u SAD, umjesto slavlja, otišla je na razgovor u FBI. Tema je bio zloglasni Larry Nassar, liječnik američke reprezentacije koji je na tom mjestu bio više od 20 godina i kojeg je za seksualno zlostavljanje optužilo preko 130 djevojaka.

- Imala sam samo 15 godina. Vidim da se stalno ponavlja pitanje zašto smo dosad šutjele. Pa zar je to bitno?! Zašto nitko ne pita što su u američkom timu radili kako bi spriječili ovakve stvari?! Zašto nitko ne pita kako je Larry Nassar manipulirao sa svim tim djevojkama i zašto su se bojale reći što se dogodilo? Jesam li ljuta? Nego što! Bijesna sam - rekla je Aly Raisman, jedna od najuspješnihih američkih gimnastičarki.

Olympic Games 2016 Artistic Gymnastics

POGLEDAJTE VIDEO

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Na posljednje dvije olimpijske smotre, u Londonu i Riju, osvojila je šest medalja, od toga tri zlata, ima i dva svjetska timska zlata, dvostruka je nacionalna prvakinja i najpoznatija američka olimpijka koja je optužila Larryja Nassara.

- Ne mogu biti mirna, kad mi prilaze sve te djevojčice, traže me autogram, sliku... Svaki put kad ih pogledam kako se smiju pomislim na ono što se dogodilo i želim napraviti nešto kako one nikad ne bi morale proći kroz tako nešto - rekla je Aly Raisman, koja je napisala knjigu 'Fierce', u kojoj je opisala strašno iskustvo.

 

Nedavno je i njezina kolegica McKayla Maroney također otkrila kako ju je zlostavljao Larry Nassar i to kad je imala samo 13 godina.

- Kad god je mogao, tražio je da dođem na njegove 'tretmane'. Nikad neću zaboraviti jednu noć, to mi je bilo najstrašnije iskustvo u životu. Naša šutnja predugo je pogrešnim ljudima davala moć, vrijeme da izađemo sa svime u javnost, nikad nije kasno - rekla je McKayla Maroney.

Larry Nassar trenutno je u pritvoru zbog posjedovanja dječje pornografije, što je priznao i čeka suđenje za to. Osim toga, sudit će mu i za seksualno zlostavljanje gimnastičarki što je negirao. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka