Sport

Komentari 110

'Imam 50 godina i francuski reprezentativac nudio mi je za noć 50.000 €. Odbila sam ga...'

'Imam 50 godina i francuski reprezentativac nudio mi je za noć 50.000 €. Odbila sam ga...'

Igra za reprezentaciju Francuske i moram reći da me je šokirala njegova ponuda. Šteta, da nije nudio novac, bila bih s njim. Nudio je to više puta, ali sam ga odbila, otkrila je 50-godišnjakinja

Nathalie Andreani samo je jedna u nizu reality zvijezda koja se okrenula lakoj zaradi, prodavanju atraktivnih fotografija i videozapisa na OnlyFansu. Francuskinja je, za razliku od većine svojih kolegica, ušla u 6. desetljeće života, no to ju ne sprječava da prima nemoralne ponude.

U razgovoru za francuski magazin Public otkrila je kako joj je jedan član 'tricolora' ponudio pozamašnu svotu novca za samo jednu noć.

- Imam brojne ponude, a jedna je stigla od nogometaša. Ponudio mi je 50.000 eura da provedem noć s njim. Nudio je to više puta, ali sam ga odbila - rekla je Nathalie ne otkrivajući o kojem se reprezentativcu Francuske radi.

Kako sama tvrdi, bila bi s njim, ali ju je uvrijedilo što joj je nudio novac. Ona bi to napravila potpuno besplatno.

- Igra za reprezentaciju Francuske i moram reći da me je šokirala njegova ponuda. Šteta, da nije nudio novac, bila bih s njim.

Iako je ušla u 6. desetljeće života, to se ne vidi na atraktivnoj Nathalie. Ima figuru kojom se ne bi posramile cure u 20-ima i 30-ima.

- S 50 godina sam seksualno sazrela. Uživam i volim otrkivati nove stvari. Pazim na svoje tijelo i ne izvodim ekshibicije kada sam u krevetu s muškarcem - zaključila je.