Obavijesti

Sport

Komentari 3

'Imam grupu s repkom, ali se najviše čujem s Ter Stegenom'

'Imam grupu s repkom, ali se najviše čujem s Ter Stegenom'
1

U posljednje vrijeme najviše sam razgovarao s Ter Stegenom, živimo jedan blizu drugoga te se pomažemo oko bilo čega. Svlačionica je jako ujedinjena, objašnjava Raketa

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić razgovarao je u subotu videovezom s jednim bolesnim 11-godišnjim dječakom prilikom čega je rekao kako tijekom izvanrednog stanja u Španjolskoj najviše razgovara sa svojim suigračem Marc-Andreom Ter Stegenom, vratarom Barcelone.

- Mi igrači imamo svoju WhatsApp grupu i ponekad razgovaramo tako. Također i mi u reprezentaciji Hrvatske imamo takvu grupu. U posljednje vrijeme najviše sam razgovarao s Ter Stegenom, živimo jedan blizu drugoga te se pomažemo oko bilo čega. Svlačionica je jako ujedinjena te si svi pomažemo u ovoj čudnoj situaciji - rekao je 32-godišnji Rakitić.

Rakitić je stupio u kontakt s dječakom, navijačem Barcelone, koji se nalazi u bolnici Hospital Sant Joan Deu u Barceloni preko fondacija Barce koja nije izvijestila kakvu tegobu ima dječak.

Ovo nije prvi put da taj dječak ne može izaći van.

- Prije dvije godine sam također morao biti doma pa mi situacija sada nije drugačija u odnosu na tadašnju, premda mi je tada profesor iz škole dolazio, a sada imam virtualnu nastavu - rekao je dječak i poručio Rakitiću kako i nije loše biti doma.

- Bolje je biti u školi, vani, no možeš se dobro provesti i doma, nije tako loše - poručio je.

Oko 47 milijuna stanovnika Španjolske od 14. ožujka se nalazi zatvoreno u svojim domovima, a smiju izaći jedino u trgovine s hranom, ljekarne, bolnice, kioske, banke, benzinske postaje te kako bi prošetali psa. Na posao odlaze samo u oni u nužnim zanimanjima poput proizvodnje i distribucije hrane, struje i plina te radnici u industriji i građevini.

Djeci je izlazak zabranjen, a u trgovine smije izlaziti samo jedna osoba iz kućanstva. Zajednički izlazak dviju ili više osoba je zabranjen.

- Ja treniram doma te učim sa svojim kćerima. Želimo opet uživati u životu, no potrebno je proći ovo razdoblje s osmijehom na licu - rekao je Rakitić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika