Obavijesti

Sport

Komentari 0

'Imamo puno debitanata, ali nitko nas ne može iznenaditi...'

'Imamo puno debitanata, ali nitko nas ne može iznenaditi...'

Samo četiri igrača imaju iskustvo nastupa na ovakvom natjecanju, stoga je za većinu ovo jedan novi izazov. Prva utakmica s jakom reprezentacijom Njemačke svakako je vrlo važna, kaže izbornik Zanini

VIDEO

Hrvatski odbojkaši, nakon provedenih sedam tjedana na pripremama u Osijeku, jutros su u Zagrebu odradili posljednji trening prije leta za Estoniju u Tallinn gdje igraju na Europskom prvenstvu. 

Prvu utakmicu u skupini D Hrvatska će igrati u petak, 3. rujna u 17 sati protiv reprezentacije Njemačke.

- Na Europsko prvenstvo dolazimo maksimalno spremni. Poznajemo sve igrače protiv kojih igramo pa nas nitko ne može iznenaditi. Imali smo jake pripreme, atmosfera u ekipi je odlična stoga mislim da smo zaista spremni dati svoj maksimum. Našu reprezentaciju oduvijek je krasilo zajedništvo i borbeni duh te je to jedno od najjačih oružja s kojim idemo na Europsko prvenstvo - istaknuo je kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Timofej Žukovski dodajući da su njegovi suigrači i on pratili "odlične nastupe kolegica iz ženske reprezentacije na Europskom prvenstvu i da im je dodatni motiv za dobre rezultate".

Domaćini odbojkaškog EP-a poljski su gradovi Gdanjsk, Krakov i Katowice, finski Tampere, češka Ostrava te estonski Tallinn u kojem će Hrvatska igrati susrete u skupinama protiv domaćina Estonije, Francuske, Njemačke, Latvije i Slovačke. Težak i naporan tempo treninga i utakmica je pred našim odbojkašima. 

- Iza nas je period dobrih priprema. Zahvalni smo na prekrasnom domaćinstvu u Osijeku. Bilo nam je zaista lijepo te im od srca hvala. Srećom, svi igrači su zdravi, a atmosfera je odlična - ističe izbornik hrvatske odbojkaške reprezentacije Emanuele Zanini.

Varaždin: Hrvatska i Estonija u drugom kolu skupine B odbojkaške Europske zlatne lige

- Samo četiri igrača imaju iskustvo nastupa na ovakvom natjecanju, stoga je za većinu ovo jedan novi izazov. Prva utakmica s jakom reprezentacijom Njemačke svakako je vrlo važna. Znamo da će to biti vrlo težak susret. No, dat ćemo sve od sebe - dodao je.

Za Hrvatsku igraju Žukovski, Bernard Bakonji, Marko Sedlaček, Ivan Raič, Filip Šestan, Sandro Dukić, Sven Šarčević, Hrvoje Pervan, Kruno Nikačević, Leo Andrić, Ivan Zeljković, Tino Hanžić, Tomislav Mitrašinović i Dominik Brčić. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica