Obavijesti

Sport

Komentari 21

'Inače sam 20 minuta poslije polupijan, dosad sam pio vodu'

'Inače sam 20 minuta poslije polupijan, dosad sam pio vodu'
1

Jeste li ikad vidjeli da se jedna momčad ovoliko bori bez goriva u rezervoaru? Imamo golmana s kojim se teške stvari čine laganim, rekao je Jürgen Klopp nakon trijumfa u finalu

VIDEO

Toliko sam sretan zbog ovih dečki, zbog svih ovih ljudi i svoje obitelji. Oni su patili zbog mene, zaslužili su to više nego itko, rekao je Jürgen Klopp nakon što je njegov Liverpool, godinu dana nakon poraza od Real Madrida, slavio u finalu Lige prvaka.

"Redsi" su na Wandi Metropolitano svladali Tottenham 2-0 golovima Mohameda Salaha u drugoj i Divocka Origija u 87. minuti.

Pokretanje videa...

00:57

- Jeste li ikad vidjeli da se jedna momčad ovoliko bori bez goriva u rezervoaru? Imamo golmana s kojim se teške stvari čine laganim - pohvalio je Klopp Alissona, Brazilca koji je imao čak osam obrana.

- Ovo je najbolja noć u našim životima kao profesionalaca. Trebalo je proći vremena i to je važno za razvoj kluba i poboljšanje. Ovaj mali uspjeh puno pomaže, sad možemo nastaviti. Vlasnici nikad ne stavljaju pritisak na nas - rekao je Klopp i u svom stilu zaključio:

- Inače sam 20 minuta nakon utakmice polupijan, ali zasad sam samo popio vodu!

Mohamed Salah prošle je godine u Kijevu morao izaći iz igre u prvom poluvremenu kad ga je faulirao Sergio Ramos i ozlijedio mu rame, a ove godine zabio je i proslavio trofej.

- Drago mi je što sam igrao drugi put u finalu i što sam napokon odigrao 90 minuta. Svatko je dao sve od sebe, nije bilo velike igre nekog pojedinca. Cijela je momčad bila nevjerojatna - rekao je egipatski reprezentativac.

Pohvalio je Salah suđenje.

- Vidjet ćemo VAR sljedeće sezone, ali zasad mi se sviđa - rekao je Salah.

Prisjetio se početaka.

- Puno sam toga žrtvovao u karijeri, došao sam iz sela u Kairo, i ne mogu vjerovati da sam kao jedan Egipćanin došao na ovakav nivo - zaključio je Mohamed Salah.

Jordan Henderson imao je čast prvi primiti čuveni "uhati" trofej kao kapetan "redsa".

- Bez ovog menadžera ovo bi bilo nemoguće. Prolazite kroz teške trenutke u sezoni, ali ono što je on napravio otkako je došao je nevjerojatno. Toliko je zajedništva, stvorio je posebnu svlačionicu i sva hvala ide njemu. Tako sam ponosan što sam dio ovoga nogometnog kluba i što sam ga vodio u ovom finalu - rekao je Jordan i nastavio u emotivnom tonu:

- Prolazio sam kroz teška razdoblja, ali nastavljao sam, kao što je i ovaj klub. Ovo je najbolji trenutak mog života, o ovom sam sanjao otkako sam bio dječak. Ne radi se ovdje o meni, ne radi se o tome što sam kapetan ili što sam podigao trofej. Radi se o klubu, o ovim igračima, o ovom menadžeru. Moramo nastaviti tako gristi i dalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom