Obavijesti

Sport

Komentari 57

Inter je pobijedio Slaven 2-1, Zagreb i Istra remizirali 1-1

Inter je pobijedio Slaven 2-1, Zagreb i Istra remizirali 1-1
7

Nogometaši Intera su u Zaprešiću pobijedili Slaven Belupo 2-1 i upisali 6. pobjedu u prvenstvu ove sezone. Golove za domaćina zabili su Jakov Puljić i Ivan Blažević

VIDEO

Nogometaši Intera su na otvaranju 24. kola pobijedili Slaven Belupo 2-1. Zaprešićani su slavili pogocima Jakova Puljića i Ivana Blaževića te upisali 6. pobjedu u prvenstvu ove sezone.

Iako je igrao od prve minute, najbolji strijelac HNL-a Ilija Nestorovski se danas nije upisao u strijelce. Makedonac je ostao na 15 golova u prvenstvu, a priliku za smanjenje razlike imat će Roman Bezjak (11 golova) sutra protiv Hajduka na Rujevici i Junior Fernandes (10 golova) u nedjelju protiv Splita na Maksimiru.

Domaćina je u vodstvo doveo veznjak Jakov Puljić u 19. minuti, a na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1-0 za Inter. U nastavku utakmice Slaven je krenuo nešto agresivnije, ali je ponovo Inter prvi zabio. Strijelac za 2-0 u 51. minuti bio je veznjak Ivan Blažević. Mogao je Belupo do gola u prvoj polovici drugog dijela, ali je na golu Intera bio siguran kapetan Ivan Čović.

Slaven je prikazao bolju igru nego u prvom poluvremenu, a nagrada je stigla iz penala nakon neopreznog starta Hanžeka nad Savićem. Siguran s bijele točke, za konačnih 2-1, bio je Makedonac Muzafer Ejupi, koji je zabio svoj 9. gol u sezoni.

Zbog prekida, koji je trajao nekoliko minuta, nakon što se poslije gola ozlijedio Blažević, ali i zbog izmjena, sudačka nadoknada iznosila je osam minuta.

Zagreb i Istra remizirali

Nogometaši Zagreba i Istre su remizirali 1-1 na stadionu u Kranjčevićevoj u derbiju začelja. Zagreb je ovaj susret dočekao kao posljednji dok je Istra bila mjesto iznad. No ovim bodom preskočila je Osijek koji sutra dočekuje Lokomotivu u Gradskom Vrtu.

Zagreb je poveo u 10. minuti preko Marka Tešije da bi Ignacio Varela izjednačio na 1-1 u 63. minuti. Imao je Zagreb priliku i iz penala, ali neprecizan je bio novi igrač Rodney Strasser, koji je katastrofalno izveo penal i puknuo pored stative Istrina gola.

Rezultat se do kraja nije mijenjao, a Zagreb i Istra nastavljaju grčevitu borbu za ostanak u prvoj ligi.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 57

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo