Obavijesti

Sport

Komentari 39

'Inter nam je kvario atmosferu, ali ovaj put neće uoči PSG-a...'

'Inter nam je kvario atmosferu, ali ovaj put neće uoči PSG-a...'
1

Smeta me kad Slaven dobije Bilbao onda ga hvale, a kad mi dobijemo onda je on loš. Hajduk kad dobije Inter Milan to je čudo, a kad izgube od nas onda su slabi'

VIDEO

Nakon što je nekoliko dana hrvatska nogometna reprezentacija bila u prvom planu, hrvatski prvoligaši se vraćaju u svoj ritam u novom kolu HNL-a. Nogometaše Dinama prije novog europskog okršaja u Ligi prvaka, protiv PSG-a, čeka susjedski obračun s Interom u Zaprešiću u subotu u 15 sati.

U posljednja dva međusobna ogleda, 'modri' su igrali nerješeno.

- Želimo konačno prekinuti taj niz, jako smo napaljeni na Inter jer su nas u Maksimiru porazbijali. Imali smo pet šavova i pokvarili su nam atmosferu pred Ludogorec - rekao je Čačić i osvrnuo na susret prije u studenom prošle godine za koji je spekuliralo da je namješten:

- A tek ona prije utakmica i konotacije na jesen oko namještanja te promašeni penal. Isto je bila loša atmosfera u klubu. Pobjeda nam je jako važna za pripremu za PSG. Ja sam u Interu bio trener pet i pol godina, uveo sam ih u prvu ligu, a kao gostujući trener nikad nisam izgubio u Zaprešiću.

Dinamova je tradicija da izgubi utakmicu na jesen. Dosad je neporažen u pretposljednjem godišnjem dobu i tako Čačić misli i nastaviti.

- Nećemo ove godine pasti. Uostalom dobili smo Hajduk krajem 9. mjeseca i pobijedili smo Slaven tako da smo dobro zakoračili. Malo me smeta kad Slaven dobije Bilbao onda ga hvale, a kad mi dobijemo Slaven onda je on loš. Isto je s Hajdukom, kad dobiju Inter iz Milana onda je to čudo, a kad protiv nas ne mogu spojiti dva dodavanja, onda su slabi.

Strateg 'modrih' osvrnuo se i na novo pojačanje Bryana Carrasca, koji se još uvijek nije uspio nametnuti.

- Još mi je rano nešto očekivati, adaptacija traje tri do šest mjeseci, ali on nije na nivou na kojem bi želio - rekao je Čačić i osvrnuo se na uspjeh 'kockastih':

- Zvao sam Štimca, htio sam mu čestitati što je napravio. Reprezentacija sigurno kroči prema SP-u, a sjetite se samo kakve su priče bile prije 20 dana. To je nebo i zemlja. Mi smo napravili bolji posao od Belgije, u prednosti smo jer je nama dovoljna pobjeda doma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 39

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...
PROSLAVILI KAKO I SPADA

Igrači Cityja partijali do zore! Jednog izbacili zbog tučnjave, Grealish nije znao za sebe...

Manchester City osvojio je u nedjelju deseti naslov prvaka Engleske, a igrači su jedva dočekali da se opuste i popiju koju čašicu. Proslava je bila u jednom grčkom restoranu
Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...
SLAVLJE NA POMOLU

Sjajne vijesti iz Danske: Bivši dinamovac i hajdukovac vode 'modre' korak bliže snu...

Brondby je kolo prije kraja pobijedio Silkeborg 2-0 i tako pobjegao Kopenhagenu na plus četiri uz utakmicu više. Ako Kopenhagen ne osvoji naslov, samo još Real mora osvojiti Ligu prvaka i 'modri' idu u play-off LP