Obavijesti

Sport

Komentari 61

Inter opet diže prašinu: Imamo pravo sanjati Modrića kod nas

Inter opet diže prašinu: Imamo pravo sanjati Modrića kod nas
1

Talijanski velikan nije odustao od dovođenja najboljeg igrača svijeta i iskoristit će svaku priliku da se to dogodi. Imajući u vidu da se u Realu rađaju neke nove zvijezde poput Ceballosa, klubovi motre situaciju

VIDEO

Nekoliko puta naglasio je da bi karijeru volio završiti u Real Madridu. No, Real je Real. S njim se nikad ne zna, i većih igrača u svojoj klupskoj povijesti od Luke Modrića ponekad se riješavao i suviše olako. Igrači poput Raula Gonzaleza ili Ikera Casillasa također su na Bernabeuu htjeli reći zbogom nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Za to nisu dobili priliku. Kada vodstvo Reala odluči da je vrijeme za rastanak, onda će se to dogoditi prije ili kasnije. Ni slučaj Luke Modrića nije iznimka pa je tako interes ostalih europskih velikana za našeg reprezentativnog kapetana uvijek prisutan.

Pogotovo kada se po španjolskim i talijanskim medijima počne pisati da Modrić neće produžiti ugovor s Realom. To je automatski povod klubovima za reakciju, a jednu zanimljivu i pomalo zagonetnu izjavu dao je Piero Ausilio, sportski direktor Intera.

- Ne vidim zašto ne bismo imali pravo sanjati o tome. Tu smo i ako Real misli da se to može dogoditi, razgovarat ćemo - rekao je Ausilio.

Pokretanje videa...

01:45

Inter nije odustao od dovođenja najboljeg igrača svijeta i iskoristit će svaku priliku da se to dogodi. Imajući u vidu da se u Realu rađaju neke nove zvijezde poput Ceballosa, tu je i mladi Valverde, a znajući da Realu nije problem 'iskeširati' pozamašnu svotu za igrača kada je u pitanju jačanje ili pomlađivanje momčadi, pitanje je vremena kada će Luka naletjeti na zid.

Talijanski velikan čeka zapet kao puška.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini