Obavijesti

Sport

Komentari 39

Inter za poraz krivi suca: Tog čovjeka više ne želimo vidjeti

Inter za poraz krivi suca: Tog čovjeka više ne želimo vidjeti
3

Nakon sinoćnjeg teškog poraza kojem je Interu nanio trenutno prvi Napoli iz momčadi 'nerazzurra' stigli su žestoki prigovori na suđenje Gianluce Rocchija

VIDEO

Nakon poraza od Napolija 3-0 u Interu su se pobunili svi, od isključenog trenera Ranierija do predsjednika Massima Morattija. 'Nerazzurri' se žale na suđenje i smatraju kako ih je sudac Rocchi zakinuo u više od jedne situacije.

- Nisam se u 20 godina baš često bunio na suce. No, dovoljno sam iskusan da mogu konstatirati kako je ovaj sudac imao lošu večer i nije držao utakmicu pod kontrolom. Moji su momci dali sve od sebe i nisu zaslužili da sudac uništi sav njihov trud na ovakav način - istaknuo je Claudio Ranieri koji je odmah na početku drugog poluvremena zaradio crveni karton i poslan je na tribine.

- Niti to ne razumijem, ne znam zašto sam isključen jer nisam rekao ništa uvredljivo. Moji su igrači bili jako ljuti, jer kada je Hamšik pucao penal, bila su tri igrača u kaznenom prostoru. Ako već pravilo postoji, onda bi ga trebalo i primjeniti. Oni koji me dobro poznaju znaju da nisam sklon prigovaranju, ali ova nam je utakmica izmakla iz ruku iako nismo sami ništa pogrešno ili loše učinili. Mi smo ljudska bića i normalno je da vas iritira ovako dosuđen penal - objasnio je trener Intera koji vjeruje da je nepravedno isključen i protjeran s klupe.

Inter je već u prvom poluvremenu ostao s desetoricom igrača zbog isključenja Obija nakon dvostrukog žutog kartona, a nakon što je crveni dobio i trener milanska se momčad potpuno raspala.Najodgovornijeg za takav ishod Ranijeri smatra suda Rocchija.

- Sudac je definitivno bio nedorastao zadatku večeras. Prvi žuti karton Obija je bila pogrešna odluka, a penala nije bilo. Uništio je sudac utakmicu koja je bila vrlo zanimljiva i dopadljiva, jer je krivo dosudio sve što je mogao pogriješiti - tvrdi novopečeni trener 'nerazzurra' koji je u drugom susretu na klupi Intera doživio težak poraz.

Sa suđenjem nije zadovoljan ni čelni čovjek Intera, Massimo Moratti.

- Ma, toga čovjeka više ne želim vidjeti ispred sebe. Užas što je napravio od lijepe utakmice. Sa svoja dva poteza je sve uništio. Nakon svega viđenog mogu reći da čovjek ne zna obavljati posao za koji je plaćen i po njegovom pitanju se moraju dogoditi promjene - bio je posve van sebe Moratti prateći svoju momčad s tribina.

- Nemam svojim igračima što prigovoriti. Netko je ovdje na utakmici bio moćniji od njih - zadovoljan je svojim igračima Moratti koji tvrdi da su upravo sudačke odluke doprinijele porazu Intera, a ne njihova igra.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi