Obavijesti

Sport

Komentari 53

Interov Livaja: Upozorio sam ih na atmosferu na Poljudu

Interov Livaja: Upozorio sam ih na atmosferu na Poljudu
1

Rekao sam im da Hajduk ima najbolje navijače na svijetu. Neki su čuli za Torcidu, drugi će se uskoro sami uvjeriti da sam u pravu, otkrio nam je napadač Intera Livaja

VIDEO

Ako prođe Skonto, Hajduk će u 3. pretkolu Europske lige odmjeriti snage s milanskim Interom. Vukušić i društvo u prvom će susretu gostovati u Milanu 2. kolovoza, a uzvrat je na Poljudu sedam dana kasnije.

Hajdukovci su svjesni što ih čeka, no trener Mišo Krstičević upozorava kako nemaju pravo razmišljati o Interu, dok se ne prođe Skonto. A onda će biti spektakl. Barem tako tvrdi Marko Livaja, nekadašnji Hajdukov junior, koji danas nosi dres Intera.

- Sigurno će biti pun stadion i na San Siru i u Splitu. Očekujem prvenstveno dobru utakmicu koja će biti lijepa za gledatelje – kaže Livaja, koji ne podcjenjuje snagu svog nekadašnjeg kluba.

- Hajduk se ima pravo nadati, ako izvuku remi na San Siru u prvoj utakmici, nama će biti teško na Poljudu, jer Hajduk teško gubi kod kuće. Vjerujte, još uvijek se Hajduk itekako respektira u Europi.

Ovo je ipak neki novi Hajduk, sastavljen od mladih igrača.

- Znam da je momčad mlada, no većinu tih igrača poznajem iz mlađih kategorija i mogu potvrditi da su dobri. Samo to trebaju sada i pokazati u seniorskoj konkurenciji – kaže Livaja, koji je suigrače i trenera već upozorio na atmosferu na Poljudu.

- Rekao sam im da Hajduk ima najbolje navijače na svijetu. Neki su čuli za Torcidu, drugi će se uskoro i sami uvjeriti da sam u pravu – otkriva nam Livaja, koji se nada da će ga trener Stramaccioni uvrstiti u sastav protiv Hajduka.

- Trebao sam ići na posudbu u Sampdoriju, no nisu me pustili. Sada se borim za mjesto u momčadi. Sada sam drugi centralni napadač, odmah iza Milita. Umjesto njega sam i ušao na prijateljskoj utakmici. Sutra ujutro putujemo u Bari, igramo trokut-turnir po 45 minuta s Juventusom i Milanom. Kako je krenulo, lako je moguće da dobijem minutažu protiv Hajduka. Veselim se i što ću opet svratiti doma, vidjeti obitelj – zaključio je Livaja prije odlaska na trening.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'