Obavijesti

Sport

Komentari 19

Interovci hotelu dali upute na 30 stranica: Čuvali ih s krova

Interovci hotelu dali upute na 30 stranica: Čuvali ih s krova
3

Jedan kat hotela bio je blokiran samo za njih, spavali su uglavnom u dvokrevetnim sobama, samo nekoliko najpoznatijih igrača imalo je apartmane, rekli su u hotelu

VIDEO

Uoči dolaska Intera u splitski hotel Atrium stigla je omotnica s uputama i zahtjevima koje su tražili od osoblja hotela.

- To je uobičajeni način komunikacije kad dolaze VIP gosti – pojasnila je direktorica hotela Silvija Markotić koja nam je otkrila nekoliko detalja.

- Na tridesetak stranica stajale su upute. Jedan kat hotela bio je blokiran samo za njih, spavali su uglavnom u dvokrevetnim sobama, samo nekoliko najpoznatijih igrača imalo je apartmane. U svim sobama iz mini bara uklonjena su alkoholna pića.

Od namirnica talijanski kuhar donio je samo Grana Padano i Parmigiano sireve te Bresaolu, usoljenu sušenu govedinu.

- Pripremu hrane kontrolirao je njihov kuhar, a naručili su ogromne količine ananasa, jagoda i soka od naranče. Jeli su u odvojenoj prostoriji, za tri stola, po jedan za igrače, trenere i vodstvo kluba.

Posebno se vodilo računa o sigurnosti.

- Osim hotelskog i osiguranja policije i zaštitarske službe, imali su i svoje osiguranje na krovu hotela i u garaži. Mogu vam otkriti i kako je bilo nekoliko pokušaja da navijači Hajduka uđu u hotel kroz garažu, no sve je na vrijeme spriječeno. Također, ni karusel im nije pretjerano smetao, jer hotel ima stakla sa zvučnom izolacijom. No, mogu vam otkriti da su sa zanimanjem gledali što se događa.

Uoči utakmice stručni stožer povukao se u posebnu prostoriju s printerom i fotokopirnim strojem, te su tražili da se osoblje hotela udalji iz prostorije dok su kopirali službene dokumente. Inače, igrače je u hotelu posjetio i predsjednik Massimo Moratti, a zanimljivo je kako je i predsjednik HNS-a Davor Šuker odsjeo u istom hotelu. Na odlasku su izrazili zadovoljstvo uslugom i osoblju ostavili suvenire.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta