Sport

Komentari 34

Ipak će biti prijenos Dinamove utakmice! Evo gdje gledati uzvratni susret protiv Valura

Ipak će biti prijenos Dinamove utakmice! Evo gdje gledati uzvratni susret protiv Valura

Niti jedna hrvatska televizija nije iskazala interes za prijenos utakmice Dinama i Valura, pa su u Maksimiru uložili maksimalne napore i u tome su uspjeli. Prijenos će biti na Hrvatskoj nogometnoj televiziji od 22 sata

Samo dan prije uzvratne utakmice protiv Valura u prvom pretkolu Lige prvaka, sve je upućivalo u to kako hrvatskog prvaka nećemo gledati u TV prijenosu. No, preokret u samo nekoliko sati. Klub nije htio razočarati navijače pa je sam uložio sredstva i osigurao prijenos utakmice s Islanda!

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo

Dinamo je pokušao na sve načine ugovoriti prijenos pa su se tako javili na nekoliko strana sa željom da prijenosa ipak bude. No, u klubu su izrazili žaljenje što javna, ali ni niti jedna druga televizija nije pokazala interes za prijenos susreta protiv Valura pa su u Dinamu shvatili da su prepušteni sami sebi. 

'Modri' su prošle sezone ostvarili povijesni uspjeh nakon plasmana u četvrtfinale Uefa Europa lige, a na tom putu su ih vjerno bodrili njihovi navijači pred malim ekranima. I nisu ih htjeli razočarati.

Nakon nekoliko dana pregovora s partnerima, čelnici kluba uspjeli su osigurati prijenos utakmice koji će vjerni navijači moći pratiti u programu Hrvatske nogometne televizije. 

Naime, nositelji prava s Islanda tražili su nebuloznu cijenu te su htjeli zaraditi što je više moguće, ali Dinamo i HNTV su ipak, nakon pregovora koji su trajali danima, uspjeli ugovoriti prijenos.

Dinamo svoj susret protiv Valura igra u utorak u 22 sata, a navijači više ne moraju strepiti jer će u miru moći gledati svoj najdraži klub.

Podsjetimo, 'modri' brane prednost od 3-2 iz prve utakmice. Međutim, moglo je biti i uvjerljivije. Hrvatski prvak je vodio 3-0 golovima Ademija (2x) i Majera pa u završnici primio dva gola nakon pogrešaka.

No, nadamo se kako ih to neće poremetiti te kako ćemo Dinamo i ove sezone gledati što duže u europskim natjecanjima.

Najčitaniji članci