Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ipak ćemo imati sliku iz Finske? 'Kauboji' na popisu za prijenos

Ipak ćemo imati sliku iz Finske? 'Kauboji' na popisu za prijenos

Uzvrat bi sigurno trebao biti u izravnom prijenosu, a sad je stigla nada da ćemo i prvu utakmicu između Hrvatske i Finske moći gledati. No, treba pričekati službenu stranicu

VIDEO

Iako uz dužno poštovanje i bez podcjenjivanja Finska ne bi smjela ugroziti Hrvatsku, barem ne u rukometu, vijest kako nije u planu napraviti televizijski prijenos pa tako ne postoji ni mogućnost otkupa signala što bi značilo da bi se u najboljem slučaju mogli vratiti starom dobrom radiju, a za one koji su više hardcore, možda i vremenu uz mijenjaju rezultata na teletekstu. Dobro, ili na aplikacijama.

Hrvatska se bori za SP, a neće biti televizijskog prijenosa!?
Hrvatska se bori za SP, a neće biti televizijskog prijenosa!?

No, očito da kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo neće proći bez izravnog prijenosa. Zadnja nada da se nešto promijeni bio je EHF, a očito je krovna europska rukometna organizacija ipak nešto napravila. Naime, utakmica se igra u Finskoj, u gradu Vantaa, a sad se taj susret našio na popisu za prijenos na EHF TV-u.

Pokretanje videa...

Novi dresovi HRS VIDEO

Internetska je to stranica na kojoj se prenose mnoge utakmice, ali isto tako znalo se dogoditi da se neke utakmice nađu u prijenosu, a vi veselo stisnete play i gledate u crni loading screen koji nikako da učita željenu utakmicu. Bilo kako bilo, moramo se nadati da je to istina te kako ćemo naše 'kauboje' moći pratiti u finskoj od 18 sati na OVOM linku.

Uzvrat će sigurno biti u izravnom prijenosu, a oni koji u potpunosti sigurni da se neće srušiti internet i da će moći gledati 'kauboje' u uzvratnoj utakmici mogu to napraviti u varaždinskoj Areni.

Rukometaši u novim dresovima: Plavi je posebno oduševio...
Rukometaši u novim dresovima: Plavi je posebno oduševio...

- Ne treba raditi bauk od Finske, nije to Danska, ali gaji skandinavski stil i ima korektnu 6-0 obranu. Dobro smo se pripremili u ožujku kada smo se okupili i nadamo se odigrati dobru utakmicu - poručio je izbornik Horvat.

Podsjetimo, utakmica je na rasporedu od 18 sati, a bolji iz dva susreta plasirat će se na Svjetsko prvenstvo u Poljskoj i Švedskoj.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu