Sport

Komentari 14

Ipak ništa od Lige prvaka, Aldo Drosina ne zadovoljava uvjete

Ipak ništa od Lige prvaka, Aldo Drosina ne zadovoljava uvjete

CSKA je tražio stadion na kojem bi ugostio Viktoriju Plzen jer njihova Arena Himki ima velikih problema s travnjakom. Iz pulskog kluba potvrdili su kako su im se javili

Iako se Istra 1961 nikad nije niti kvalificirala za europska natjecanja, u srijedu se tamo umalo odigrala utakmica Lige prvaka!

Naime, CSKA Moskva tražila je stadion na kojem bi ugostili Viktoriju Plzen jer njihova Arena Himki ima prevelikih problema s travnjakom. 

Iz pulskog kluba potvrdili su kako su im se javili iz CSKA i raspitivali se o mogućem domaćinstvu na jednu utakmicu. Veza je Mihail Ščeglov, predsjednik Istre koji u CSKA-u, ali i Rusiji ima niz poslovnih partnera. 

U međuvremenu se utvrdilo kako Aldo Drosina ima Uefinu licenciju, ali ne i onu za Ligu prvaka. CSKA je na koncu odabrao Sankt Peterburg, ali iz cijele priče je izašla jedna pozitivna stvar, moguća buduća suradnja klubova na nekim drugim razinama.

Prekrasni stadion Aldo Drosina otvoren je 2010. godine, prima oko 10.000 gledatelja i jedan je od najljepših u Hrvatskoj.

Najčitaniji članci