Obavijesti

Sport

Komentari 3

Kljaić: Prvo poluvrijeme smo 'prespavali', bili smo katastrofa

Kljaić: Prvo poluvrijeme smo 'prespavali', bili smo katastrofa
1

Zagreb je loše ušao u utakmicu, na poluvremenu gubio četiri, a u nekoliko navrata i sedam razlike. Skoro su dostigli Njemce 10 minuta prije kraja, da bi završilo 32-29

VIDEO

CO Zagreb u Njemačkoj nikad nije dobro prolazio, a da im bundesligaši ne leže potvrdilo se i danas. Nije pomogla ni podrška Vorija, Duvnjaka i Lackovića s tribina. Flensburg je pobijedio 32-29 i ostaje na drugom mjestu skupine D Lige prvaka. 

Zagreb je loše ušao u utakmicu, što je Flensburg iskoristio za početno rezultatsko odvajanje. Do kraja poluvremena obrana je puštala na sve strane čemu u prilog govori i 19 golova u mreži u 30 minuta. Jedini raspoložen bio je kapetan Horvat, a minus četiri se činilo kao dohvatljiv zaostatak. 

U nastavku su Nijemci u par navrata otišli i na sedam razlike, ali se 'zagrebaši' nisu predavali, pa su u 52. minuti gubili samo dva razlike. Imali su nekoliko prilika potpuno se priključiti, no ili je domaći golman sjajno branio ili je Kopljar promašivao. 

Prespavali smo prvo poluvrijeme, sve što smo se dogovorili odigrali smo baš suprotno

- Izgubili smo utakmicu u prvom poluvremenu jer je teško stizati kad gubiš s nekoliko golova razlike. Žao mi je što ih ipak nismo stigli do kraja kad smo došli tako blizu. Prava su momčad, borbeni, imaju odlične golmane, među 10 najboljih su u Europi - rekao je Horvat.

- Prespavali smo prvo poluvrijeme, sve što smo se dogovorili odigrali smo baš suprotno. Katastrofalni smo bili u obrani. Da smo drugo poluvrijeme igrali kao prvo, pobijedili bi. Razlika na kraju nije loša, ako u Zagrebu pobijedimo s više od tri razlike bit ćemo drugi u skupini. U uzvratu moramo biti borbeni kao u drugom poluvremenu, to je najbolji recept za pobjedu - kaže trener Nenad Kljaić.

Baš kao što je rekao trener, minus tri je sasvim pristojan poraz koji ostavlja nadu da bi CO Zagreb mogao do drugog mjesta u skupini, što bi bilo silno bitno zbog natjecanja u nokaut fazi, odnosno izbjegavanja najtežih suparnika. Ovo je bilo četvrto gostovanje zagrebačke momčadi i prvi poraz u Ligi prvaka. Kao što smo spomenuli, najraspoloženiji i najefikasniji bio je Zlatko Horvat, zabio je devet golova. 

Za tjedan dana u Areni se igra 6. kolo, Zagreb dočekuje Flensburg.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-1: GOL! Majstorija Brune Petkovića iz slobodnjaka za izjednačenje
PRATITE DERBI SEZONE

UŽIVO Rijeka - Dinamo 1-1: GOL! Majstorija Brune Petkovića iz slobodnjaka za izjednačenje

Marko Pjaca doveo je Riječane u vodstvo sjajnim udarcem iz penala u 50. minuti nakon što je Pierre-Gabriel srušio Pašalića, a Bruno Petković izjednačio je sjajnim udarcem iz slobodnog udarca

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici koji se igra večeras od 19.30 sati. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti