Obavijesti

Sport

Komentari 11

Iscurili detalji sa suda: Adam Johnson djevojku zvao u auto

Iscurili detalji sa suda: Adam Johnson djevojku zvao u auto
1

Djevojka je Johnsonu poslala poruku u kojoj kaže kako se još uvijek nije zahvalila na dresu. On je odgovorio da se veseli sastanku. Ponovo su se našli u njegovu automobilu gdje su imali spolni odnos

VIDEO

Nogometaš Adam Johnson optužen je za seks s maloljetnicom, a danas su iscurili detalji sa suda. Johnson je djevojku zvao u svoj automobil, crni Range Rover, gdje su imali spolni odnos. Johnson je priznao za što ga se tereti po dvije optužnice, a sudi mu se zbog još dvije.

Nakon što je seks skandal izašao u javnost, Johnson je nastavio normalno trenirati sa Sunderlandom, a čak je i igrao u prvoj postavi. Ništa nije bilo dokazano stoga je klub postupio po pravilima. No čim su iscurili prvi detalji sa suda, krilni napadač je dobio otkaz. A kako to obično biva, karijera mu je završena.

Engleskom nogometašu je jutros u Bradfordu počelo suđenje gdje je došao s djevojkom i ocem. Suđenje se odvijalo pred porotom od osam žena i četiri muškarca.

'Bila je strašno zaljubljena u njega'

Djevojka s kojom je Johnson imao spolne odnose prodavala je sezonske karte u Sunderlandu. 

- Bila je strašno zaljubljena u njega. Bio joj je apsolutni heroj, idol. Bio joj je najbolji igrač - rekla je glavna tužiteljica.

Poslala je Johnsonu zahtjev za prijateljstvo na Facebooku, on je to prihvatio i poslao joj poruku može li mu dati broj mobitela. Kako bi dokazao da je to on, objavio je "Sretna Nova godina" na svojem Twitter profilu. Razmijenili su brojeve i počeli se dopisivati preko aplikacije Whatsapp.

Premda je Johnson nakon nekog vremena tražio da izbriše sve kontakte, djevojka to nije učinila. Bila je oduševljena što razgovara sa svojim idolom.

- U zadnjoj si godini školovanja? - pitao je Adam Johnson na što je djevojka odgovorila da ide u 10. razred i pitala hoće li joj poslati potpisani dres.

- Kada ćeš napuniti 16? - Johnson ju je pitao na Badnjak 2014. godine.

- U studenome - odgovorila je.

Johnsona su zanimale neke privatne stvari o djevojci.

- Gdje izlaziš - upitao je Johnson, a djevojka je odgovorila da ne izlazi pošto još nije dovoljno odrasla.

- Da, ali izgledaš dovoljno odraslo - odgovorio je Englez.

'Ili si presramežljiva da sjediš u autu'

Suđenje se nastavilo, a sve više i više detalja je izlazilo na vidjelo. Adam Johnson je 15-godišnju djevojku zvao u svoj automobil.

- Kad se želiš naći da ti dam dres? - pitao je Johnson.

- Popodne. Izležavam se na zadnji dan škole - odgovorila je djevojka.

Nakon toga Johnson ju je pitao hoće li malo sjediti u njegovu automobilu.

- Ili si presramežljiva da sjediš u autu - dodao je bivši engleski reprezentativac.

Djevojka je odgovorila kako ne želi sjediti s njim u automobilu.

Prvi susret

Johnson i djevojka su se prvi put sreli 17. siječnja 2015. godine  - 18 dana nakon što su se prvi put dopisivali. Djevojka je na kraju pristala ući u njegov crni Range Rover. Upalio je unutrašnja svjetla u automobilu, izvadio dres i potpisao ga. Pričali su o nogometu.

Cijeli događaj je trajao oko 15 minuta nakon čega ju je odvezao da se nađe s prijateljicom. Djevojka mu je kasnije poslala poruku u kojoj se zahvaljuje.

- Nema problema. Duguješ mi, LOL - odgovorio je Johnson.

- Mislio sam da ću dobiti pusu kao znak zahvalnosti za dres - napisao je Johnson nakon čega su ponovo počeli razgovarati o tome kako će se naći.

Drugi susret i seks u autu

Od prvog susreta je prošlo deset dana. Djevojka je Johnsonu poslala poruku u kojoj kaže kako se još uvijek nije zahvalila na dresu. On je odgovorio da se veseli sastanku. Ponovo su se našli u njegovu automobilu gdje su imali spolni odnos.

- Samo sam ti htio skinuti traperice -  odgovorio je Johnson.

Nakon svega toga, dogovorili su se da će Johnson "skinuti" Snapchat s interneta kako bi mogli razmjenjivati golišave fotografije.

Suđenje se nastavlja, a sve detalje možete vidjeti na Twitter profilu Josha Hallidaya, novinara The Guardiana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše