Obavijesti

Sport

Komentari 5

'Dinamo i CSKA najkvalitetnije su momčadi u našoj skupini...'

'Dinamo i CSKA najkvalitetnije su momčadi u našoj skupini...'

I Austrijanci su imali problema s koronom, igrali su bez najboljeg igrača Michaela Liendla (35) i na kraju izgubili 1-0. 'Prvi put smo imali pozitivne slučajeve, to je dosta toga promijenilo' rekao je trener WAC-a Feldhofer

VIDEO

Za obje momčadi dosta teška utakmica, i mi i oni smo imali dosta neobičnu pripremu za ovaj dvoboj. Utakmica je bila siromašna prilikama i neatraktivna u prvom poluvremenu. Nažalost, poraženi smo, isključenje nam je stiglo u nezgodnom trenutku. Uspjeli smo igrača manje dobro nadoknaditi, ali nismo uspjeli izdržati do kraja, pa smo sada dosta razočarani, započeo je nakon poraza od Dinama (1-0) trener Wolfsbergera Ferdinand Feldhofer.

Iyayi Atiemwen je junak, a bio je otpisan, mnogi su bili slabi, a obrana je opet izgledala dobro
Iyayi Atiemwen je junak, a bio je otpisan, mnogi su bili slabi, a obrana je opet izgledala dobro

Njegova momčad nije izgledala dobro, kao ni Dinamo, a šanse im je dosta smanjio i mladi Taferner koji je prije odlaska na odmor zaradio drugi žuti karton te su njegovi suigrači morali brojčano slabiji morali ići u nastavak utakmice. A nisu imali ni najboljeg igrača i kapetana Liendla.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamo na treningu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Dinamo bez pola momčadi uoči WAC-a 09:53

- Mi smo već naviknuti na stalna testiranja, ovo je prvi put da smo imali pozitivne slučajeve, to je dosta toga promijenilo. Došli smo privatnim automobilima, mijenjali smo smještaj po sobama, bilo je sve dosta komplicirano. Kada vidite koji su nam igrači sve nedostajali i koliko su oni važni za nas, vidite da večeras nismo bili baš u jednostavnoj situaciji. Analizirali smo Dinamo, pripremili plan za igru, ali smo zbog ove situacije s koronom sve na kraju morali mijenjati. Nismo mogli računati na puno važnih igrača, bili smo prisiljeni mijenjati određene detalje u svim fazama naše igre, nije to baš jednostavno. Pripremate momčad na neke stvari, pa se sve onda jako brzo promijeni.

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige

Sad je u skupini K situacija komplicirana - na posljednjem se mjestu s dva bda u tri utakmice nalazi CSKA Moskva, na trećem je mjestu s četiri boda ruski Feyenoord, ispred njih je s istim brojem bodova Wolfsberger, a na prvom je mjestu s pet bodova zagrebački Dinamo.

Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće
Stalno se vode neke polemike, a mi smo jedini koji nisu primili. Ovo je igra za europsko proljeće

- Kao što ste vidjeli, skupina je dosta izjednačena, a mislim kako su Dinamo i CSKA ipak najkvalitetnije momčadi u našoj grupi. Mi smo tu i prije početka skupine bili autsajderi, ali smo sa svima odigrali jednu utakmicu, osjetili smo naše suparnike. I mi ćemo biti bolji, pa ćemo u sljedeće tri utakmice vidjeti tko će ići dalje, a tko se u grupnoj fazi Europske lige oprostiti od Europe.

'Modre' je s klupe vodio Alen Peternac jer je Zoran Mamić dobo poitivan test na korona virus, ali Dinamo je na kraju ipak uspio pobijedi.

Zagreb: Dinamo i Wolfsberger susreli se u 3. kolu Europske lige

- Jesam li mislio da ćemo biti u prednosti jer Dinamo nije na klupi imao svog trenera? Ne, nimalo. Nikad nisam tako razmislio, kolegi Mamiću želim što brži oporavak, nadam se da nema nekakve simptome. Otprije sam znao da će ovo biti teška utakmica, znali smo kakav je Dinamo i što nas očekuje. Ali, zbog svih promjena koje su se nas dogodile, sve se promijenilo. I mi smo se tu više bavili našom momčadi, manje Dinamom - zaključio je trener Wolfsbergera.

Sljedeća Dinamova utakmica u Europi je opet protiv Wolfsbergera, ali na gostujućem terenu. Utakmica je na rasporedu 26. studenog.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...