Obavijesti

Sport

Komentari 1

Island pregazio Alžir, Švedska i Norveška rutinski završili posao

Island pregazio Alžir, Švedska i Norveška rutinski završili posao

Norveška si nakon poraza od Francuske u skupini E u prvoj utakmici Mundijala nije smjela dopustiti kiks pa je u dvoboj sa Švicarcima ušla dodatno motivirana. Dominaciju su nastavili Švedska i Island

VIDEO

U preostalim utakmicama subotnjeg programa Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu nije bilo iznenađenja!

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši za Petrinju

Pokretanje videa...

Rukometaši za Petrinju 03:03

Island je pregazio Alžir 39-24, isto je učinila i Švedska Čileu 41-26 dok je Norveška rutinski nadigrala Švicarsku 31-25.

Norveška si nakon poraza od Francuske u skupini E u prvoj utakmici Mundijala nije smjela dopustiti kiks pa je u dvoboj sa Švicarcima ušla dodatno motivirana. Nisu Norvežani ništa prepustili slučaju pa su nakon zanimljivog prvog poluvremena koji se većinski igrao u egalu, već na startu drugog izgradili sedam golova prednosti. Vodili su cijelo vrijeme s pet, šest golova prednosti i u miru priveli susret kraju.

Sander Sagosen je bio nezaustavljiv i zabio je 11 golova večeras, a na drugoj strani su Milošević i Lier pogađali po sedam puta.

Šveđani su nakon razbijanja Sjeverne Makedonije u skupini G nastavili u istom ritmu pa su u drugom kolu nagrabusili i Čileanci. Razlika u kvaliteti vidjela se već na samom startu, a polovicom prvog poluvremena Švedska se značajnije odvojila. U drugom poluvremenu prebacila je u brzinu više pa je i rezultat u konačnici bio takav - plus 15 za nova dva boda.

Najbolji kod Šveđana bio je Lucas Pellas s 12 golova dok je Čileance predvodio jedan od trojice braće Feuchtmann - Erwin. Postigao je sedam golova.

I Island je opravdao ulogu favorita u skupini F te s identičnom razlikom pobijedio Alžir. Islanđane je predvodio Bjarki Mar Elisson s 12 golova, najbolji kod Alžiraca bio je Ayoub Abdi s pet pogodaka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje