Obavijesti

Sport

Komentari 30

Aguero isplaćuje uloženo: U debiju dvaput zabio i asistirao!

Aguero isplaćuje uloženo: U debiju dvaput zabio i asistirao!
10

U posljednjoj utakmici 1. kola Premiershipa Manchester City je svladao Swansea 4-0. U debiju iz snova briljirao je najskuplji ljetni transfer Argentinac Sergio Aguero

VIDEO

Manchester City napravio je pravi posao dovođenjem Sergia Aguera. Omaleni Argentinac postao je najskupljim transferom ovog ljeta vrijednim 43 milijuna eura, a već u prvom nastupu počeo je isplaćivati svaki euro.

U posljednjoj utakmici prvog kola Manchester City 'razbio' je premierligaške debitante Swansea 4-0 predvođeni fenomenalnim Aguerom.

Maradonin zet briljirao je protiv velške momčadi s dva gola i asistencijom i odveo 'građane' na čelo ljestvice. Swansea neće po dobrom pamtiti povratak u prvoligaški rang nakon 28 godina koji nije bio dorastao protivnik.

Mrežu gostiju City je počeo puniti u 57. minuti kad je Edin Džeko naletio na odbijenu loptu i lako pospremio u praznu mrežu. No, ulaskom u igru dvije minute kasnije bivša zvijezda Atletica je ukrala šou. 

Agueru je trebalo samo devet minuta za prvijenac u debiju! Nakon ubačaja Richardsa s desne strane, Kun je dočekao loptu na drugoj stativi i klizećim startom  u 68. minuti zatresao Vormovu mrežu. Ali, tu nije stao. Samo tri minute kasnije upisao se u asistente.

Oči u oči se našao s golmanom kojeg je lobao, loptu spasio od gol-auta i povratnim šutem poslao loptu na noge Davida Silve koji para praznu mrežu za 3-0.

Sjajnu večer Aguero je zaključio drugim golom s 23 metara topovskim šutom za konačnih 4-0.

City je uz United jedini ostvario pobjedu od najozbiljnijih pretedenata za naslov, a zanimljivo je da su 'građani' jedini ostvarili domaću pobjedu u prvom kolu.

Sve golove pogledajte OVDJE.

Premiership, 1. kolo:

Manchester City – Swansea 4-0 (Džeko 57, Agüero 68, 90+1, Silva 71)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 30

VIDEO

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...
PRVI POTEZI DINAMA

Plavi mercato: Stranac stiže na lijevi bok, prekrižen Bišćanov miljenik, želje stoperi Rijeke...

Plus+ Tibor Halilović u utorak je saznao da mu Dinamo neće ponuditi novi ugovor. Mahir Emreli dobio je ponudu i uskoro odlazi. 'Modri' će otkupiti Nikolu Čavlinu pa ga poslati u Osijek

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub
PRATITE UŽIVO

HNL transferi: Bivši igrač Rijeke i Dinama otišao u srpski klub

Prijelazni rok u HNL-u počinje 26. lipnja i traje do 5. rujna. Dok neki već znaju gdje će nastaviti karijeru, mnogi će tek odabrati novi klub. O svemu što se tiče prijelaznog roka u HNL-u, moći ćete čitati ovdje
Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli  Francuze
EVO TKO NAS ČEKA

Hrvatski rukometaši doznali protivnike na Svjetskom prvenstvu! Izbjegli Francuze

Egipat nas je porazio prije dvije godine, a Argentina je tradicionalno mučila naše rukometaše. Iz posljednjeg pota smo mogli proći bolje. Čeka nas Bahrein koji puno ulaže u rukomet i prava je prijetnja