Obavijesti

Sport

Komentari 44

Isplati se pogledati i sto puta: Oršićeva bomba iz svih kuteva

Isplati se pogledati i sto puta: Oršićeva bomba iz svih kuteva

Dinamo je u posljednjem kolu grupne faze pobijedio West Ham 1-0 te treći put u posljednje četiri godine osigurao proljeće u Europskoj ligi. I sve to donio je čudesni gol Mislava Oršića

VIDEO

To je jedan od golova kojeg možete pogledati i sto puta, ali i dalje vam neće dosaditi. A čudesni Mislav Oršić se specijalizirao upravo za takve nevjerojatne golove. 

Pokretanje videa...

Dinamovci uoči West Hama 06:14

Dinamo je u posljednjem kolu grupne faze pobijedio West Ham 1-0 te treći put u posljednje četiri godine osigurao proljeće u Europskoj ligi. I sve to donio je čudesni gol Mislava Oršića.

'Modri' su u trećoj minuti imali aut na lijevoj strani, nasuprot ruba šesnaesterca. Štefulj je izveo i dodao Oršiću koji je krenuo prema šesnaestercu. Igrači West Hama su ga puštali, svi su mislili da će ubaciti jer bila je to teška pozicija udarac, no za Mislava ne postoji nemoguće. Opalio je svojom zlatnom desnicom, lopta je dobila nevjerojatnu putanju, odbila se od stative i odsjela u rašljama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U čudu su gledali igrači West Hama, zapljeskao je čak i krcati Olimpijski stadion, ali igračima Dinama nije ništa bilo čudno. Itekako znaju što Mislav Oršić može.

Bio je to spektakularan gol, uostalom, na takve nas je i naviknuo sjajni Oršić. Sjetimo se samo one bombe protiv Tottenhama i sjajnog solo prodora koji su 'modrima' donijeli plasman u četvrtfinale. Toliko je puta spasio Dinamo ove sezone. I upravo zato nitko mu niti ne zamjera kada ima nešto lošiji dan. 

West Ham United v Dinamo Zagreb - UEFA Europa League - Group H - London Stadium

S 21 golom je najbolji strijelac Dinama u povijesti europskih natjecanja, nazabijao se ljepotica, ali ova bomba sigurno odlazi u arhivu kao jedna od najljepših. Pravi bombon koji možete pogledati i bezbroj puta, ali nikada vam neće dosaditi. Pa vam ovu ljepoticu donosimo iz nekoliko kuteva. 

Gol pogledajte OVDJE. 

Mislav je svoj udarac izbrusio do savršenosti pa ga ovakvi specijaliteti više niti ne čude.

- Ne znam kako bih to opisao. Odlučio sam šutirati, dobro sam zahvatio loptu i ušla je.

UEFA Europska liga, West Ham - GNK Dinamo

A trener West Hama David Moyes bio je u čudu. Ovakve golove rijetko viđamo i u najboljim ligama, pogotovo iz ove teške pozicije. 

- Ne znam je li to bio trenutak kvalitete ili sreća. Mi smo protiv Chelseaja zabili sretan gol... Trebali smo ga brže zatvoriti, ali vratili smo se i smirili igru nakon toga. Nemojte zaboraviti da se radi o ozbiljnoj momčadi koja je prvak Hrvatske. Igrali su kvalifikacije Lige prvaka, a mi smo postavili pet ili šest mladih igrača, treba to staviti u perspektivu - rekao je Moyes.

POGLEDAJTE BORBU VEČERI FNC-a 4: IVAN ERSLAN VS HENRIQUE DA SILVA FRANKENSTEIN 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz