Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Istra je neugodna, to smo već itekako osjetili. Beljo? Sjajno igra, samo da nama ne zabije!'

'Istra je neugodna, to smo već itekako osjetili. Beljo? Sjajno igra, samo da nama ne zabije!'

Fiolić i Lovrić imaju žute kartone, uz to je i ozlijeđen. Neće na raspolaganju biti ni Škorić koji nam se razbolio. Ostali su orni i raspoloženi, vraća nam se Jugović, tu je Alen Grgić, rekao je trener Osijeka

VIDEO

U utorak navečer nekoliko stotina navijača Osijeka skupilo se ispred Gradskog vrta. Orila se pjesma, baklje su obojile nebo... Bio je to doček Kristijana Lovrića. Za kojeg se nadaju da će im upravo on donijeti trofej ove sezone.

Pokretanje videa...

Lovrićev doček u Osijeku 03:55

Na krilima te sjajne atmosfere i valu euforije koja je zahvatila navijače, igrači Osijeka pripremaju se za susret 24. kola Prve HNL. Osječani u subotu od 17.05 gostuju kod Istre. Kristijan Lovrić ipak neće debitirati u Puli zbog tri žuta kartona, ali i ozljede koju je pretrpio protiv Dinama. 

- Lijepa pobjeda protiv Rijeke, značajna i zaslužena. Stavili smo točku na i na ovaj dobar prijelazni rok nakon što smo doveli Kristijana Lovrića. Nama je Istra cijelo vrijeme u glavi. Najbolja moguća priprema za tu utakmicu. Radi se o dobroj, mladoj i poletnoj ekipi. S dobrim trenerom koji se ne libi igrati nogomet. Na svome terenu su neugodni, to smo već okusili tamo negdje preko ljeta. Pred nama je težak zadatak, ali motivirani smo, odlučni i vjerujem da ćemo slaviti - rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

Istra je ove sezone stvarala velike probleme najboljim hrvatskim klubovima. Uzeli su bod Dinamo, a onda u dvije utakmice nesretno izgubili. Osječane su pak svladali u prvom međusobnom susretu ove sezone u kolovozu (2-0), momčad Nenada Bjelice uzvratila je u 15. kolu kada je bilo 3-0. Osijek bi se pobjedom bodovno izjednačio s Dinamom koji bi uz to imao i dvije utakmice manje. 

- I ta utakmica koju smo pobijedili 3-0, rezultat nije bio realan. Tamo bih rekao da je njihova pobjeda 2-0 mogla biti manje izražena. To je nogomet, pobjeđuje onaj koji iskoristi sve svoje šanse. Vjerujem da ćemo biti pravi i da ćemo doći do važna tri boda.

Osijek i Haladas u Poreču odigrali prijateljsku utakmicu

Osijek će najveću prijetnju imati u - igraču Osijeka. Dion Drena Beljo (19) je na početku ove sezone bio višak u Gradskom vrtu pa je otišao u Istru na posudbu gdje igra nogomet karijere. Zabio je osam golova i pet puta asistirao u 22 utakmice. Obzirom na sjajne predstave, sljedeće sezone mogao bi se izboriti za minute u Osijeku. Niti jedan igrač Osijeka nije zabio toliko, Fiolić i Bohar su stali na četiri gola. Osim njega, za Istru igraju Robert Mišković i Luka Marin, bivši igrači bijelo-plavih.

- Dion Drena Beljo je u odličnoj formi i zabija, ali nadam se da protiv nas neće. Želim mu puno golova ove sezone. Mišković i Marin više nisu naši igrači, ali radujemo se njihovim uspjesima jer su djeca Osijeka. Nadamo se da ćemo biti bolji od njih.

Zagreb: Hrvatski Dragovoljac i Osijek sastali su se u 22. kolu HNL-a

Bjelica ima i problema s izostancima, ali na njegovu sreću, roster je širok. 

- Fiolić i Lovrić imaju žute kartone, uz to je i ozlijeđen. Neće na raspolaganju biti ni Škorić koji nam se razbolio. Ostali su orni i raspoloženi, vraća nam se Jugović, tu je Alen Grgić. Vodimo na put 22 igrača i vjerujem da ćemo odabrati pravih 11 za utakmicu. 

U Puli se očekuje i podrška navijača. Nekoliko stotina njih dočekalo je Lovrića, velika euforija je i svi se nadaju kako Osijek može ove sezone osvojiti naslov prvaka, prvi put u povijesti. Uz to će se boriti i za Rabuzinovo sunce.

- Radujemo se. I sam ovaj doček Lovrića je pokazao sinergiju između kluba i navijača i svi upitnici koji su bili iza tog odnosa. Sada se vidi koliko su bili upitni ti upitnici. Nadam se da ćemo uz podršku navijača doći do tri boda i da ćemo ih razveseliti i ovaj put - zaključio je Bjelica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"