Obavijesti

Sport

Komentari 62

Pogledajte euforiju u Gradskom vrtu! Lovrić: U šoku sam zbog ovog! Bjelica: Hvala vlasnicima

Pogledajte euforiju u Gradskom vrtu! Lovrić: U šoku sam zbog ovog! Bjelica: Hvala vlasnicima

Kada sam dolazio, pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Ovo mi je najluđa noć u životu, rekao je Lovrić

VIDEO

Igraju PSG i Real Madrid, ali... Koga briga! Jer u Osijek je došao Kristijan Lovrić, kapitalac prijelaznog roka, i izazvao pravu euforiju u Gradskom vrtu. Ništa Liga prvaka, samo Osijek.

Ludnica u Osijeku: Stotine dočekale Lovrića i skandirale Bjelici: 'Idemo po obje titule!'
Ludnica u Osijeku: Stotine dočekale Lovrića i skandirale Bjelici: 'Idemo po obje titule!'

U zadnjim satima prijelaznog roka Osječani su velikoj masi koja se skupila ispod zapadne tribine stadiona konačno "pustili" novog ljubimca, koji je upoznao "arsenal" svojih novih navijača, pjevački, navijački, pirotehnički... Malo je reći da je to očekivao.

POGLEDAJTE VIDEO: Lovrićev doček u Osijeku

Pokretanje videa...

Lovrićev doček u Osijeku 03:55

- Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo! Kada sam dolazio, pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati. Hvala svim ljudima koji su me dočekali, svima u NK Osijek, gospodinu Bjelici koji mi je osigurao da dođem ovdje, predsjedniku, ljudima u medijskom timu, marketingu. Ne da sam se naježio, nego ne znam ni kako sam zaspao od uzbuđenja! Ovo je za mene sigurno najluđa noć u životu - rekao je Lovrić koji je potpisao na tri i pol godine pa s megafonom izazvao euforiju.

- Idemo po obje titule!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NK Osijek (@nkosijek)

Tada se počelo klicati, "Kiki, Kiki, Kiki, Kiki"...

- Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu. Naravno da mi neće biti potrebno puno prilagodbe, to su sve pravi dečki, poznajem ih s terena, tako da ću se sigurno brzo uklopiti. Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža. Možda bih mogao krenuti i ranije, ali je preporuka stručnjaka da ipak još nekoliko dana pričekamo. Nije ništa strašno, osim bolnijeg udarca, tako da jedva čekam ulazak u puni trening.

A ovacije je dobio i Nenad Bjelica.

- Prije svega, jako nam je drago da se Kristijan odlučio za nas, da smo uspjeli realizirati transfer. Moramo zahvaliti vlasnicima jer su stvarno napravili velike napore da se ovo ostvari, a Lovrićeva je želja bila jako velika da dođe kod nas. Nadamo se i vjerujemo da će i kod nas biti tako uspješan kao što je bio u Gorici. On je sigurno jamstvo "nekih“ golova i asistencija, obično je to bilo dvadesetak po sezoni, onako "u paketu“. Nadamo se da će iste brojke imati i u našem klubu, želimo mu samo puno zdravlja i puno dobrih utakmica u našem dresu. Idemo zajedno dalje - rekao je trener Osijeka.

- Ovacije? Bilo je sjajno! Divna sinergija s navijačima, vidjelo se to i na utakmici s Rijekom, bilo je odlično navijanje, slavlje nakon pobjede, a sada i ovaj doček. Mi smo uz navijače, oni uz nas i puno puta smo dosad isticali da samo zajednički možemo do cilja. Ova večerašnja slika također pokazuje jedno veliko zajedništvo koje nas prati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka