Sport

Komentari 54

Istra prozvala suce: Jučer nam je gostovala LokomotiVAR...

Istra prozvala suce: Jučer nam je gostovala LokomotiVAR...

Video je bolji od riječi (ili zvižduka)! Gostovala je LokomotiVAR na Drosini i ostao nam je bod. Sada koncentracija na Slaven Belupo, poručila je Istra koja se požalila na suđenje protiv Lokomotive...

Lokomotiva je remijem protiv Istre 1961 (1-1) u Puli došla na koračić od ostanka u ligi dva kola prije kraja i ostavila Puljane na samom dnu.

Bio je to susret s velikim ulogom. Lokosi su pobjedom mogli osigurati ostanak, dok im je Istra s tri boda mogla zagorčati život i maknuti se s posljednjeg mjesta. Na kraju s bodom najviše može biti zadovoljna momčad Samira Toplaka koja im je pobjegla na plus četiri i sada ima sve u svojim rukama dva kola prije kraja.

Istra i Lokomotiva sastali se u 34. kolu HT Prve lige

S druge strane, Istra je u teškoj situaciji jer je na dnu s bodom manje od Varaždina koji uz to ima i utakmicu manje. Puljani smatraju da su zaslužili više od boda protiv Lokomotive, tijekom utakmice su se žalili na suđenje, a dan nakon su objavili video sa spornim situacijama.

Istra i Lokomotiva sastali se u 34. kolu HT Prve lige

- Video je bolji od riječi (ili zvižduka)! Gostovala je LokomotiVA(R) na Drosini i ostao nam je bod; sada koncentracija na Slaven Belupo - napisali su u opisu.

Lokomotiva je povela u 38. minuti golom Josipa Pivarića iz penala, a sporna je situacija koja je prethodila kaznenom udarcu. Gosti su prije toga imali indirekt koji je dosuđen nakon što je Ivan Bebek smatrao da je golman Istre Ivan Lučić uhvatio loptu rukama izvan svog šesnaesterca. Puljani pak videom žele dokazati da je, prema njima, tu sve čisto i da indirekt nije postojao. 

Jedini gol za domaće zabio je Sergi krajem prvog dijela nakon velikog kiksa golmana Lokomotive Krševana Santinija.

Istra i Lokomotiva sastali se u 34. kolu HT Prve lige

Sada ništa ne mogu promijeniti, ali već u sljedećem kolu mogu pobjeći dna s pobjedom nad Slaven Belupom. No, više ne ovise sami o sebi, Varaždin je taj koji u rukama drži i svoju i njihovu sudbinu.

Najčitaniji članci