Obavijesti

Sport

Komentari 191

Ivan Rakitić potpisao je ugovor s Barcelonom do 2019. godine

Ivan Rakitić potpisao je ugovor s Barcelonom do 2019. godine
8

Ivan Rakitić novi je igrač Barcelone, piše njemački Bild, koji tvrdi kako je hrvatski reprezentativni veznjak potpisao s katalonskim klubom ugovor do 2019. godine...

VIDEO

Koga bih ja izabrao? A čujte, Barcelona je ipak Barcelona, rekao je nedavno Luka Rakitić, otac Sevillinog kapetana i hrvatskog nogometnog reprezentativca.

Ivan Rakitić, prema pisanju Bilda, potpisao je ugovor s Barcom do 2019.

Raketa je stavio potpis na petogodišnji ugovor, a klubovi bi sve trebali objaviti nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu. Sevilla bi trebala dobiti 20 milijuna eura, a hrvatski veznjak u Barci će zarađivati osam milijuna eura po sezoni. 

Rakitićev otac otkrio nam je na fešti u rodnim Sikirevcima kako Ivanov brat i menadžer, Dejan, na stolu ima tri ponude za Raketu - Real Madrida, Barcelone i Atletico Madrida. Ako je za vjerovati izvorima Bilda, Ivan se odlučio za Barcelonu. 

Doviđenja, Cesc! Dobrodošao, Ivane

Gotovo svi relevantni španjolski mediji prenijeli su vijest o Rakitićevom transferu u Barcelonu. Navodno je novi trener Katalonaca, Luis Enrique, rekao upravi kako mu treba igrač kao što je Ivan Rakitić. Raketu su htjeli Real i Atletico, ali čini se kako je Barcelona u toj utrci pobijedila.

Dan prije objave Rakitićevog transfera procurila je vijest kako Cesc Fabregas odlazi iz Barcelone u Chelsea. Da se nešto "kuha", potvrdio je i Fabregasov suigrač, Gerard Pique, koji je na konferenciji za novinare rekao kako Barcelona premalo cijeni Fabregasa te da bi takav igrač u svakoj momčadi trebao biti u prvih 11. U tom smjeru ide i Marca koja danas piše kako je upravo Raketa zamjena za Fabregasa.

Svojevrsni Barcelonin glasnik, Mundo Deportivo, također piše kako će Ivan biti zamjena za Cesca, a da bi prema Sevilli u zamjenu mogao otići Cristian Tello.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 191
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti