Hrvatski trener se skoro potukao sa sportskim direktorom | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 64

Ivan Jurić se skoro potukao sa sportskim direktorom Torina!

Ivan Jurić se skoro potukao sa sportskim direktorom Torina!

- Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Branim te od svih. Ja slažem ekipu - vikao je sportski direktor Torina Juriću koji mu je odgovarao: 'je*i se, ti slažeš sranje, a ne momčad'

VIDEO

Pusta obećanja dočekala su hrvatskog trenera Ivana Jurića na početku nove sezone. Predsjednik Torina Urbano Cairo i sportski direktor Davide Vagnati najavili su pojačanja s kojima će napasti mjesta koja vode u europska natjecanja, ali kako su pripreme odmicale, pomaka nije bilo.

Pokretanje videa...

Ivan Jurić 03:26

Hrvatski trener gubio je živce, kako su pisali talijanski mediji, svako malo ulazio u žestoke rasprave s Vagnatijem, prilikom jednog sastanka sasuo mu je sve u lice i navodno zaprijetio dolaskom zbog nezadovoljstva kadrom. Već neko vrijeme se ne podnose, a ovaj put je skoro došlo do tučnjave jer mu je Jurić zamjerio što nije doveo igrače koje je htio!

Torino se za novu sezonu priprema u Austriji, a portal Football Italia objavio je snimku na kojoj se Vagnati dere na Jurića i želi ga napasti. 

- Ne diži glas na mene, nemaš poštovanja. Branim te od svih. Ja slažem ekipu - vikao je sportski direktor Torina Juriću koji mu je odgovarao: 'je*i se, ti slažeš sranje, a ne momčad'.

I u tome trenutku pukao je film Vagnatiju. Zaletio se prema Juriću, no tučnjavu je spriječio član stručnog stožera Torina koji je stao između njih dvojice i odgurivao pobješnjelog Vagnatija. U jednom trenutku nestali su iz kadra, ali nastavila se dernjava i prijetnje. Samo se nadamo da nije došlo do tučnjave.

FILE PHOTO: Serie A -  Hellas Verona v Napoli

Splićanin je već neko vrijeme nezadovoljan odnosom klupskih čelnika prema njemu pa ih je javno kritizirao. Torino su napustili Pobega, Belotti, Mandragora, Praet, Brekalo, Pjaca i Gleison Bremer, sve igrači iz udarne postave, a prava zamjena za njih nije stigla i tu je Jurić poludio. 

Prošle sezone preporodio je 'bikove', igrali su atraktivan nogomet i navijači su ga u kratkom roku zavoljeli. No, ne osjeća da ima podršku čelnika.

Pitanje je hoće li nakon ovog incidenta ostati u klubu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 64

VIDEO

UŽIVO Transferi: Turci javljaju da će Perišić u Galatasaray, Šutalo želja njemačkog prvaka
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Turci javljaju da će Perišić u Galatasaray, Šutalo želja njemačkog prvaka

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga