Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ivan Klasnić tužio dvojicu liječnika Werdera za nemar

Ivan Klasnić tužio dvojicu liječnika Werdera za nemar
1

Ivan Klasnić je pokrenuo sudski postupak protiv dvojice liječnika Werdera kojim traži naplatu odšete za pretrpljenu bol i ugroženo zdravlje

VIDEO

U bremenski nogometni klub u petak je stigla tužba Ivana Klasnića kojom hrvatski nogometaš dvojicu klupskih liječnika tereti za zdravstveni nemar...
Klasnić je preko svog odvjetnika pokrenuo sudski postupak kojim traži naplatu odšete za pretrpljenu bol i ugroženo zdravlje, a koje su, vjeruje Klasnić, neodgovornim poslom prouzročili Werderovi klupski liječnici Götz Dimanski i Manju Guha.
Prema pisanju Welta, iznos odštete koju će Klasnić tražiti iznosi najmanje 100.000 eura, a mogla bi se popeti i na milijunski iznos.
Klasnićev privatni liječnik Arno Ekkehard Lison ustvrdio je još prošle godine da se bubrežna disfunkcija danas 28-godišnjeg napadača jasno mogla uočiti još davne 2001. godine, na liječničkom pregledu koji je Klasnić prošao došavši iz St. Paulija. Nalazi krvi, tvrdi Lison, već su tada upućivali na problem.
Sve je završilo, piše Welt, poznato: dvostrukom transplantacijom bubrega. Nakon što mu je tijelo odbacilo majčin, Ivan sada nosi očev donirani bubreg.
U klubu se nisu iznenadili sudskim pozivom svojim liječnicima.
- Ivanov odvjetnik obavijestio nas je o procesu još prije mjesec dana. Nadamo se da će naši liječnici dokazati svoju nevinost i da ćemo ih imati na dispoziciji u budućnosti. Međutim, svakako želim naglasiti da podržavamo i Ivana. Ima pravo zahtijevati odgovore i mi ćemo se svrstati na stranu istine - izjavio je Klaus Allofs, sportski direktor Werdera.
Hrvatski je nogometaš u kratkoj izjavi obrazložio da njegova odluka ne znači atak na njegov klub:
- Ovo se ne smije gledati emotivno. Ja ću i dalje, dok sam god tu, davati sve za ovaj klub, jedini za mene u ovom trenutku.
Pitanje je, međutim, kako će se sudska parnica unutar kluba odraziti na trenutačne pregovore hrvatskog reprezentativca s predstavnicima kluba. Klasniću ugovor istječe ovoga ljeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini