Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ivan Ljubičić: Možda ovo nije moj zadnji meč

Ivan Ljubičić: Možda ovo nije moj zadnji meč
1

Naš najbolji tenisač ipak je ostavio otvorena vrata povratka u hrvatsku Davis Cup reprezentaciju, ali nikako prije 2009. godine

VIDEO

Čudno je vidjeti ovako prazan Wimbledon, trenirati kad hoćeš... Osjećam povijest ovog mjesta i uživam u svakom trenutku, priznao je Ivan Ljubičić dan uoči početka dvoboja protiv Britanaca. Dvoboja koji je za obje reprezentacije poseban, ne samo zbog uloga koji nosi mjesto u Svjetskoj skupini, nego i zbog oproštaja dvojice velikana. Tim Henman odlazi iz tenisa, a Ljubo iz naše reprezentacije.
- Sad se ne osjećam ništa drukčije nego inače. Bit će mi mnogo čudnije iduće godine kad ekipa bude igrala, a mene ne bude s njima. Makar, i Henman se već ranije opraštao, pa se vraćao. Zato, nikad ne reci nikad - rekao je Ljubičić ostavivši otvorena vrata za povratak.
- Uvijek sam davao sto posto za reprezentaciju. Sljedeće godine su Olimpijske igre, koje će mi uzeti mnogo vremena, a baš će nastup u Pekingu biti moj doprinos Hrvatskoj. A 2009.? Imat ću već 30 godina, vidjet ćemo.
Goran Prpić svejedno će ga pozivati i na buduće akcije. Ako je mogao Karlovića, koji mu je nekoliko puta davao “košaricu”...





ČILIĆ PIJE TABLETE PROTIV TREME
Marinu Čiliću meč protiv Andyja Murrayja bit će najveći u karijeri u Davis Cupu. Mladog igrača na Wimbledonu mogla bi uhvatiti trema:
- Nema treme - odlučan je Marin Čilić.
- Blago tebi - uzvratio je Ljubo.
- Doktor mu je dao tablete protiv treme - izjavio je Karanušić i izazvao salve smijeha.

TIM HENMAN NASLJEĐUJE MOURINHA
Vremenska prognoza za danas nije idealna, dio programa bi se mogao prebaciti za subotu. No dopusti li vrijeme, Tin Henman u ponedjeljak više neće biti profesionalni tenisač.
- Jedva čekam više se posvetiti obitelji. E, da, otići ću na Stamford Bridge i odnijeti životopis, Chelsea ionako više nema trenera - ispalio je Tiger Tim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"