Obavijesti

Sport

Komentari 56

Ivan Perišić najjača je karika ‘kockastih’ kod Nike Kovača

Ivan Perišić najjača je karika ‘kockastih’ kod Nike Kovača
5

Ivan Perišić je u posljednih godinu dana zabio osam golova za reprezentaciju, a do lani samo jedan. Pod Nikom Kovačem Ivan Perišić postao je naša najjača karika...

VIDEO

Iako je protivnik slabašni Gibraltar, Hrvatska će danas od 18 sati u Varaždinu imati veliku potporu. Stadion bi trebao biti pun, svi žele podržati “kockaste” prije velike utakmice s Italijom. Kad već ne mogu protiv Talijana, navijači će napuniti stadion protiv Gibraltara.

Niko Kovač je najavio miks starih i mladih igrača. Jedan od onih iskusnijih koji bi trebali dobiti priliku je sjajni Ivan Perišić.

Često je bio kritiziran, raspravljalo se o tome je li on doista igrač za prvih 11 reprezentacije, a onda je Ivan svojim partijama u posljednjih godinu dana svim kritičarima “začepio usta”. Pod Nikom Kovačem Perišić je postao najjača karika “kockastih”.

- Nedostajala mi je samo realizacija, nekoliko golova. Sad kad sam počeo zabijati, sve je lakše - rekao je veznjak Wolfsburga.

Posljednja godina bila je njegova. Pokazao je sav svoj raskoš u dresu reprezentacije.

Do lani je imao samo jedan gol, a onda je “eksplodirao” - od 31. svibnja 2014. do 28. ožujka 2015. zabio je čak osam golova. S četiri gola je najbolji naš strijelac u kvalifikacijama za Euro, a baš je on zabio velikom Buffonu za remi na “Giuseppe Meazzi”.

Talijani su nakon te partije u Milanu “poludjeli” za Perišićem. Prvi se javio Napoli, a sad ga u momčadi želi i veliki Inter.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 56

VIDEO

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!
TRENERSKE PROMJENE U HNL-U

Željko Sopić odlazi, a Mišković je već našao novog trenera?!

Paolo Tramezzani dobio je bolju ponudu i vrlo vjerojatno napušta Istru 1961. Damir Mišković, pak, u Rijeci želi vidjeti trenutačno najdugovječnijeg trenera u HNL-u, čovjeka koji je zanimljiv i HNS-u

Dinamo smijenio Vlatku Peras
PRELOMILI SU

Dinamo smijenio Vlatku Peras

Dugo se to spominjalo, ali iz tjedna u tjedan se Vlatka Peras pojavljivala na tribinama, kao i na radnom mjestu u Dinamu. No, na kraju je maknuta s dužnosti
Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?
DOMAĆA KONKURENCIJA

Koji su klubovi iz HNL-a čestitali Dinamu na dvostrukoj kruni?

Predsjednik HNS-a i neki klubovi iz HNL-a čestitali su Dinamu na osvajanju trofeja, dok drugi još uvijek šute. Do kraja prvenstva igra se još jedno kolo