Obavijesti

Sport

Komentari 9

Ivan Perišić večeras će otvoriti treće izdanje 'Bitke za Macolu'

Ivan Perišić večeras će otvoriti treće izdanje 'Bitke za Macolu'
1

Ove smo godine, osim standardnih nagrada, odlučili izraditi repliku Zlatne Božice. Za mene je to najljepši trofej uopće u svijetu sporta, a savršeno će pristajati najboljm znalcima u Hrvatskoj, kaže Ivan Milković

VIDEO

Još od kraja ljeta prošle godine, u devet gradova u Hrvatskoj i jednom u Bosni i Hercegovini, svakog četvrtka više od 500 nogometnih romantičara igralo je najpopularniji multimedijalni kviz u zemlji "Nogometne Ikone" kako bi izborilo svoje mjesto u finalu koje se 19. svibnja u 18:30 održava na pola puta između Zagreba i Splita - u kultnom restoranu Macola na staroj cesti u Korenici.

U manje od 48 sati najboljih 35 četveročlanih ekipa iz Varaždina, Rijeke, Zadra, Osijeka, Metkovića, Pule, Šibenika, Zagreba, Splita i Mostara potvrdile su svoj dolazak, možda i zato što pobjednike ovogodišnje "Bitke za Macolu" čeka replika pehara kojeg će za dva mjeseca u Rusiji podignuti pobjednik Svjetskog prvenstva.

- Ove smo godine, osim standardnih nagrada, odlučili izraditi repliku Zlatne Božice. Za mene je to najljepši trofej uopće u svijetu sporta, a savršeno će pristajati najboljm znalcima u Hrvatskoj. Interes je ogroman, nećemo otkriti tko sve osim Perišića postavlja videopitanja. Kviz smo slagali nekoliko dana i vjerujem da nas čeka super zabava, kao i svake godine na Macoli - rekao je osnivač popularne Facebook-stranice "Nogometne Ikone" Ivan Milković.

Na istom mjestu tako će se treću godinu zaredom naći oko 150 nogometnih zaljubljenika, ujedno i navijača Hajduka, Dinama, Rijeke i ostalih klubova HNL-a koji svoju snagu neće odmjeravati šakama, već znanjem o najvažnijoj glavnoj stvari na svijetu. 

Ekipa Nogometnih Ikona prije pet mjeseci plasirala je i dokumentarni film "Bitka za Macolu" koji se trenutačno prikazuje na filmskim platnima po Hrvatskoj. 

Želite li i vi osjetiti i zabilježiti atmosferu nekih romantičnijih nogometnih vremena, pozivamo Vas da nam se pridružite u Korenici i uz gulaš, pokoje pivo i obilje izazovnih nogometnih pitanja uživate u kulminaciji još jedne sezone koja je porušila sve kvizaške rekorde u Hrvatskoj.

Poslušajte novu navijačku himnu "Moja Croatia"

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom
OTKRIVAMO DETALJE

Predsjednik Hajduka snimljen na sastanku s Andyjem Barom. Tri igrača bila pod povećalom

Ivan Bilić i Andy Bara sastali su se u jednom zagrebačkom hotelu, a menadžer nam je otkrio: "Nemamo razloga skrivati se, a Brekalo je igrač Fiorentine i sva je odluka na Talijanima'
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora