Obavijesti

Sport

Komentari 6

Ivan Rakitić: Realu bi bilo bolje da su kupili Modrića

Ivan Rakitić: Realu bi bilo bolje da su kupili Modrića
4

Previše je novca ušlo u nogomet i to je loše, misli hrvatski reprezentativac. Rakitić se nada da će dobro odraditi pripreme i startati protiv Bjelorusije

VIDEO

Ivan Rakitić (21) od nogometa se odmara gledajući - rukomet. S rodbinom iz Poličnika u nedjelju je u Zadar došao gledati utakmicu između Hrvatske i Mađarske. Iz VIP lože mirno je promatrao napetu situaciju na terenu i nije se previše živcirao.
- Drago mi je da sam došao i da su naši pobijedili. Zaslužili su - kazao je. Ivan se u Zadru lani, ali i ove godine, susreo s kolegom iz reprezentacije Lukom Modrićem. Veznjak Tottenham Spursa se na poluvremenu došetao do VIP-a i srdačno pozdravio prijatelja iz reprezentacije.
- Družim se s Lukom svaki put kad dođem u Zadar. I ovaj put sam mu se javio pa smo išli zajedno na kupanje. Na odmoru sam do 25. lipnja, bit ću malo u Zadru i malo u Splitu, a onda idem na pripreme u klub. Transfer Christiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real za vrtoglavih 94 milijuna eura niti našega mladog reprezentativca nije ostavio ravnodušnim.
- Bolje bi im bilo da su kupili Luku Modrića, kazao je uz osmijeh dodajući:
 - A Ronaldo, on je daleko najskuplji. Ja mislim da je previše novca ušlo u nogomet i da je to loše - zaključio je mladi veznjak Schalkea. “Vatreni” su remijem protiv Ukrajine smanjili šanse za plasman na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici.
- Istina, bilo je i boljih dana, ali držimo se, jaki smo. Sve je moguće i mi se nećemo predati. Svaka utakmica do kraja kvalifikacija je bitna, a sljedeća je ona protiv Bjelorusije. “Vatreni” će u Minsku zaigrati 12. kolovoza. Bundesliga, u kojoj uz Rakitića igra još pet naših reprezentativaca, računajući i Pranjića koji se još nije oprostio od potpisa za Bayern, starta nekoliko dana uoči Bjelorusije.
- Malo je težak datum jer se poklapa s krajem priprema u ligi, ali sve je u našim nogama i mislim da ćemo tu utakmicu odraditi kako treba. Bjelorusija je jaka momčad i neće nam biti lako, ali moramo jeh pobijediti. Nadam se da ću dobro odraditi pripreme i da ću zaigrati u Minsku - rekao je Rakitić.

LUKA NA VJENČANJU VAŽNIJI OD MLADOŽENJE
Dan prije Modrić je bio kum na vjenčanju najboljeg prijatelja Mate Režana. Djeca su ga okružila i tražila autograme.
- Luka je bio važniji od Mate. Teško je kad je na vjenčanju, pogotovo kao kum, netko tako poznat - rekao je vlč. Anđelko Buljat.

MODRIĆ SVAKI ODMOR U ZADRU
Luka Modrić (24) je na utakmicu protiv Mađarske došao s prijateljima i navijao s tribine u blizini Tornada. Modrić svaki ljetni odmor provodi u Zadru, u kojem je odrastao. Na kupanje najčešće odlazi na pješčanu plažu u Zaton, gdje se zabavlja s društvom.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku