Obavijesti

Sport

Komentari 12

Ivan Rakitić 'trpa': Postao sam specijalist za golove lobom

Ivan Rakitić 'trpa': Postao sam specijalist za golove lobom
1

Raketa je za važnu pobjedu u kvalifikacijama u Skoplju zabio lobom s 40-ak metara, a isto je ponovio i protiv Raya. Na kraju je dobio crveni karton, ali će se žaliti

VIDEO

Evo, baš kuham ručak. Malo specijaliteta za djevojku i sebe. U London putujem navečer, javio nam se jučer poslijepodne iz Seville Ivan Rakitić.

Njegova je momčad večer prije dobila Rayo Vallecano 2-1. Raketa je zabio lobom s 40-ak metara, a za Španjolce je to jedan od najljepših poteza prošlog vikenda.

- Eto, specijalizirao sam se za takve golove. Prvo sam iz daljine zabio Makedoniji, a sad i Rayu. Morat ću češće pucati iz takvih udaljenosti. Dobro mi ide - nasmijao se Ivan.

Do smijeha mu nije bilo na kraju utakmice s Rayom. U samo nekoliko minuta dobio je dva žuta kartona, a iduće kolo Sevilla gostuje u Madridu.

- Sudac mi je bezveze dao oba žuta. Ni prvi ni drugi nisam zaslužio. Isključio me zbog simuliranja, a bio je čisti penal - tvrdi Raketa i nastavlja:

- Žalit ćemo se, predsjednik je već najavio žalbu zbog kartona. Ljutit sam i nadam se da će mi poništiti drugi žuti. Nadam se da zbog sudačke pogreške neću propustiti utakmicu s Realom.

Rakitić je bio najveća želja Slavena Bilića u Lokomotivu, ali Sevilla je sve ponude odbila.

- Predsjednik Del Nido me nije dao. Rekao je da ne mogu bez mene. Dobro je znati da imate takav status. U Sevilli mi je sve bolje, a kad znate da vas predsjednik toliko cijeni, i adrenalin vam je puno veći - rekao je Rakitić koji će sutra igrati za reprezentaciju protiv Južne Koreje u Londonu.

- Utakmica je važna, a dobro je i da se družimo. Tata Luka neće doći sad, ali hoće na Srbiju u Zagreb - završio je Rakitić.

Rakitić je zabio s 40 metara, a David Villa, Senna i Cani s centra

David Villa je u dresu Valencije 2006. godine lobovao golmana Deportiva s centra. 

Sličnu su stvar napravila i dva igrača sadašnjeg drugoligaša Villarreala. Senna je s centra zabio Betisu u gostima, a Cani Osasuni kući. Raketin lob je u top pet “dalekih” golova u Primeri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'