Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ivan Turina: Ovako izgleda kad si na proljeće u Europi!

Ivan Turina: Ovako izgleda kad si na proljeće u Europi!
1

Ovdje je ludilo, naš Balkan express gazi sve pred sobom. Dočekale su nas tisuće navijača, premije su 20 tisuća eura, ispričao je Lechov golman

VIDEO

Molim vas, odsad se morate najaviti mojoj tajnici i tek onda možemo razgovarati, ha, ha, našalio se Ivan Turina, koji uživa u uspjehu karijere. Branio je u pobjedi (1-0) poljskog Lecha u Rotterdamu protiv Feyeenoorda, kojom je klub iz Poznana izborio treće mjesto u skupini Lige Uefe i plasman u drugi krug.
- Bili smo odlični, stvarno izvrsni. Branio sam jako dobro, Bosanac Semir Štilić je asistirao, a Srbin Ivan Đurđević zabio taj gol. Ha, mi smo Balkan Express, ne znam ni sam koliko nas ima s ovih prostora. I stvarno taj Balkan Express gazi sve pred sobom. Jesenski smo prvaci u Poljskoj, evo, prezimili smo u Europi, ja sad barem znam kako to izgleda!
Čekali su Polajci rezultat iz La Corune, trebala im je pobjeda Deportiva da prođu dalje.
- I Nancy je pao, da vidite kakvo je slavlje bilo, čupali smo travu. U Poznan smo došli oko dva ujutro, dočekalo nas je tri tisuće navijača, ma, totalna euforija. I svi ćemo još i zaraditi, premija za prolazak je 20.000 eura. Nije loše - rekao je Turina, koji je proslavio skinuvši dres i stavivši na sebe kapu i šal s Lechovim obilježjima. Izgledao je doista kao navijač.
- Bio sam luuuud, teško je to i opisati. I rekao sam svojem prijatelju Jerku Leki da ću mu pokloniti dres s Uefinim znakom, on već dugo nije nosio takav, ha, ha. A u proljeće ću se mnogima javiti da im kažem kako izgleda igrati u Europi u ožujku, ha, ha.
Otkrio je Turina i glavnog "krivca" za veliki uspjeh.
- Hodamo mi Rotterdamom na dan utakmice, a netko vikne: Stani! Okrenem se, a ono Ante (Ustaša) Đerek (česti pratitelj naših igrača i reprezentacija po svijetu, nap.a.). Doveo sam ga u hotel, a on ušao u priču s predsjednikom i direktorom kluba, vidim ja oni se trgaju od smijeha. Ante nešto priča na engleskom i svi igrači počeli su se smijati, a predsjedniku je otkrio da Nikola Pokrivač ima sjajan slobodan udarac. Smijali smo se, to nam je strašno podignulo atmosferu. Da nije bilo Ante, tko zna bi li smo pobijedili!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju