Obavijesti

Sport

Komentari 14

Ivan Vargić: Eh, da mi je kao Ladić postati junak u Lyonu...

Ivan Vargić: Eh, da mi je kao Ladić postati junak u Lyonu...
1

Ivan Vargić uživa u Rijeci s djevojkom Andreom. Izludio je napadače Stuttgarta i Betisa. Postao je ljubimac Armade. Rijeka od 19 h igra u Francuskoj kod Lyona...

VIDEO

Sa sedam godina sam došao na trening u Đakovu, stao sam na gol, a ljudi su mi sa strane vikali: ‘Ajde bježi, mali. Vidiš koliki si, a gol je ogroman’, sa smiješkom se prisjeća Ivan Vargić.

“Mali iz Đakova” narastao je do 192 cm i izrastao u jednog od naših najboljih golmana. Čudesno je branio protiv Stuttgarta i u nekim utakmicama HNL-a. Njegove čarolije trebat će Rijeci večeras i u Lyonu.

- Nekoliko sam se mjeseci okušao i vani. Bio sam u Finskoj, u Honki. Nisam branio nijednu utakmicu, ali bilo je lijepo u Finskoj. Na neke smo utakmice putovali brodom. Išao sam i na gostovanje kod Rovaniemija, ali bilo je ljeto pa nisam vidio Djeda Mraza - smije se Vargić, najjača Rijekina karika.

Je li častio suigrače slavonskim delicijama?

- Nisam još. Nije bilo kolinje, ali sigurno hoću kad bude. Hranit ću ih kulenom i čvarcima. Morat ću nešto pripremiti i treneru Keku - šali se Vargić i dodaje:

- Bilo bi zbilja fantastično kad bih u Lyonu postao Rijekin junak kao što je to bio Dražen Ladić protiv Nijemaca na SP-u 1998. godine.

Samo hrabro, Rijeko: Od ovog Lyona više nitko ne strahuje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini