Sport

Komentari 41

Ivanišević čestitao Hrvatskoj na pobjedi, a srpski navijači ga pitali: Nisi li ti Novakov trener?

Ivanišević čestitao Hrvatskoj na pobjedi, a srpski navijači ga pitali: Nisi li ti Novakov trener?

"Bravo ciloj ekipi, a posebno kralju Borni Goji!", napisao je legendarni Goran Ivanišević na društvenim mrežama, a jedan od komentara bio je: Mogao bi ti lako na rad za zapošljavanje

Hrvatska teniska reprezentacija pobjedom protiv Srbije plasirala se u finale Davis Cupa, a ukupan rezultat u tri meča bio je 2-1 za naše tenisače. Gojo je svladao 33. tenisača svijeta Dušana Lajovića, nakon čega su Mektić i Pavić pobijedili Đokovića i Krajinovića i tako odveli Hrvatsku u nedjeljno finale Davis Cupa.

POGLEDAJTE VIDEO: Mektić i Pavić nakon ulaska u finale

Nakon velike pobjede, legendarni Goran Ivanišević na društvenim je mrežama objavio fotogrfiju Borne Goje uz koju je napisao:

"Bravo ciloj ekipi, a posebno kralju Borni Goji! IDEMOOOO!"

S obzirom na to da je Ivanišević trener Novaka Đokovića, dio njegovih pratitelja na Instagramu su Srbi među kojima su se neki od njih pitali zbog čega je pobjednik Wimbledona i osvajač Davis Cupa u Bratislavi čestitao Hrvatskoj. 

"Zar ti nisi Novakov trener?" bilo je pitanje jednog navijača, na što je stigao odgovor:

"Da, ali je i Hrvat."

"Mogao bi ti lako na rad za zapošljavanje!", komentirao je jedan od pratitelja. 

Hrvatska će se, isto kao i Rusija, u nedjelju od 16 sati boriti za treći naslov u Davis Cupu. Rusi su slavili 2002. i 2006., a Hrvatska 2005. i 2018. 

 

Najčitaniji članci