Obavijesti

Sport

Komentari 97

I Goran je pozitivan na koronu!

I Goran je pozitivan na koronu!

Proslavljeni hrvatski tenisač bio je direktor zadarskog izdanja Adria Toura i dvaput se testirao, oba puta dobio je negativan nalaz. No sad je ipak pozitivan na COVID-19

VIDEO

Bivši hrvatski tenisač Goran Ivanišević (48) pozitivan je na korona virus, potvrdio je sam na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO: Goran pleše na korona partyju

Pokretanje videa...

Korona party u Beogradu 01:12

"Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak", napisao je Ivanišević.

Goran je bio direktor zadarskog izdanja teniskog turnira Adria Tour koji je otkazan prije finala nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov iz Monaka javio da je pozitivan na COVID-19, a cijeli je tjedan proveo u Zadru.

Ivanišević je obavio test na korona virus nakon dolaska iz Beograda u Zadar jer je imao visoku temperaturu, no bio je negativan, kao i još jednom nakon prekinutog turnira.

Od ranije su pozitivan test imali Borna Ćorić, Novak Đoković, Dimitrovljev trener Christian Groh i Đokovićev kondicijski trener Marco Panichi.

- Imali smo situaciju s Dimitrovim. Jako sam bio pogođen viješću da je Borna Ćorić, moj prijatelj iz djetinjstva, zaražen korona virusom. Kada je Dimitrov objavio da je pozitivan, moj je stav bio da se finale otkaže. Grigor je prije Beograda i Zadra bio u Sofiji - rekao je u ponedjeljak Đorđe Đoković, Novakov brat i direktor Adria Toura, i dodao:

- Mi smo svima iz organizacije rekli da ako osjete bilo kakve simptome, da nam prijave. Ivanišević je u četvrtak imao temperaturu, ali je bio negativan na testu. Jučer se opet testirao i opet je bio negativan.

"Još je jedna osoba pozitivna na korona virus na području Zadarske županije. Riječ je o hrvatskom tenisaču koji se nalazi u samoizolaciji na širem području Zadra i koji je nakon trećeg testiranja dobio pozitivan nalaz. Ima blage simptome zaraze i osjeća se dobro", priopćili su iz zadarskog stožera civilne zaštite i dodali:

"Danas je ukupno testirano 34 uzoraka. Molimo sve stanovnike koji su sa dosad zaraženim osobama bili u bliskom kontaktu dulje od 10-15 minuta da odu u samoizolaciju i jave se svom obiteljskom liječniku ili dežurnom epidemiologu."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome