Obavijesti

Sport

Komentari 117

Ivanković uoči Rijeke: Da ne vjerujem u momčad, otišao bih

Moji su igrači poraz stavili iza sebe, iako nije ugodno gubiti. Nemamo puno vremena 'vidati rane', moramo se uzdići . Velike promjene rade se preko noći, kaže Tanac

VIDEO

Dinamo nema previše vremena očajavati zbog sramotnog poraza u Sofiji protiv Ludogoreca u 2. kolu Europske lige jer u nedjelju navečer na Maksimir im stiže jedan od konkurenata za naslov Rijeka. Momčad Matjaža Keka stiže u Zagreb nošena povijesnim europskim remijem protiv Betisa u četvrtak, što bi trebalo brinuti trenera 'modrih' Branka Ivankovića.

- Rijeci čestitam na nizu sjajnih rezultata kao i remiju u Europskoj ligi, a to je i najbolja pozivnica za derbi između prve i druge momčadi lige. Momčad mora pokazati pravi inat te dokazati da nismo slučajno prvi u ligi. Igrači sigurno nisu zaboravili igrati nogomet preko noći, te očekujem tri boda - rekao je Ivanković u najavi utakmice, iako se nije mogla izbjeći tema Ludogorec.

- Moji su igrači to stavili iza sebe, iako nije ugodno gubiti utakmice i ostvarivati ono što se od nas očekuje.  Nemamo puno vremena 'vidati rane' te se moramo iznad svega uzdignuti. Velike promjene se ne mogu napraviti preko noći - izjavio je Tanac i objasnio u čemu je problem kod 'modrih':

- To su navike igrača, a nedostaje agresivnost bez koje nema modernog nogometa. Nemamo ni kolektivnu igru koju je teško stvoriti s obzirom na broj novih igrača.

Sare izostavljen za derbi

Uz Šimunića bi ovaj put na stoperskom paru trebao igrati Addy umjesto Šimunovića, a za napad će konkurirati Beqiraj i Čop. No za utakmicu neće konkurirati Sare.

- Umjesto njega sam priključio Leku jer sam zaključio da je bolje da je trenutno Jerko uz momčad. Bakary je klasičan defenzivni igrač, tip zadnjeg veznog koji ponekada jednostavno ne paše stilu igre koji ima Dinamo, ali isto tako u pojedinim utakmicama može jako dobro koristiti.

'Rijeku prati sjajna atmosfera'

O Rijeci i sjajnom Leonu Benku imao je samo riječi hvale.

- Sjajno su ukomponirana momčad, a sa sjajnim rezultatima prati ih i sjajna atmosfera. Benko je prošle sezone bio najbolji strijelac i najbolji igrač lige, no nije samo on opasan već i cijela momčad Rijeke.

'Da ne vjerujem u sebe i momčad, otišao bih'

Neizbježno pitanje Ivankoviću je bilo pitanje o njegovoj budućnosti jer mu se opasno trese klupa u Dinamu. 

- Ne razmišljam o otkazu. Da ne vjerujem u sebe, momčad i klub, otišao bih. Naravno da sam razgovarao s čelnicima kluba i logično da nitko ne može biti zadovoljan, ali nisam osjetio paniku niti nešto drugo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta