Obavijesti

Sport

Komentari 2

Ivica Kostelić: Nadam se da neće biti previše rupa...

Ivica Kostelić: Nadam se da neće biti previše rupa...
1

Hrvatski skijaš Ivica Kostelić spreman je za srijedu i sljemensku noćnu utrku. Priželjkuje ledenu stazu, hladno vrijeme i mnogo gledatelja uz stazu

VIDEO

Janica i ja, nažalost, imamo poprilično iskustva u operacijama. I u oporavku nakon toga. Tri si dana na štakama, pa ti mišić oslabi, pa moraš ispočetka započeti pripreme. Nije lako kretati stalno ispočetka, ali što je tu je, izjavio je Ivica Kostelić na podnevnom druženju u sljemenskom hotelu Tomislavac. Spremno je pozirao ispred bora, pa ispred hotela, potom uz šumu. Za operirano koljeno, našalio se Ivica, to nije nikakvo opterećenje.
- Budući da sam 30. prosinca imao prvi pravi trening u Innerkremsu, mogu reći da sam zadovoljan tempom priprema. Koljeno je doduše nateklo, ali to je normalna stvar i trenutačno se fizioterapeuti s njime zabavljaju - rekao je Ivica koji je imao sedmu operaciju na menisku lijevog koljena. Želi glatki Crveni spust.
- Kada je staza nešto lošija, kada ima rupa, onda više osjećam bolove u koljenu. Nadam se da toga neće previše biti na Crvenom spustu - izjavio je Zagrepčanin .
Na pitanje bi li nastupio da nije u pitanju njegovo omiljeno Sljeme, bio je poprilično izravan.
- Bih. Nema nikakve razlike. Da je koljeno loše, ne bih riskirao. Koljeno je u dobrom stanju i nema razloga da gledam utrku na TV-u. A u svakom slučaju, bolje je da vozim slalom na Sljemenu, nego recimo u Val d'Isereu - rekao je.
- Tijelo samo sebe štiti, ali adrenalin radi za sebe. Tako sam imao nekoliko situacija da sam tek u ciljnoj ravniri uočio da je koljeno potrgano. Nadam se da to neće biti slučaj na Sljemenu. Da, bojim se svog adrenalina, haha... - kaže Ivica i prognozira rezultat:
- Top 10. Mogu biti među 10. Taj bi me rezultat uistinu razveselio - zaključio je Ivica koji je prošle i pretprošle godine na Sljemenu osvojio drugo mjesto. Pravi test na koljenu imat će u Wengenu, jer, skokovi u spustu su idealan test. Ipak, ne želi riskirati ozbiljniju povredu.
- Zato ću uzeti injekciju. Dobit ću je izravno u koljeno i nakon toga ću testirati izdržljivost. Nadam se da će nakon toga biti sve u redu - rekao je Kostelić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...