Obavijesti

Sport

Komentari 4

Olić kapetan, Pranjić iz penala za pobjedu, Perišić asistirao

Olić kapetan, Pranjić iz penala za pobjedu, Perišić asistirao
1

U utakmici za treće mjesto pobijedili su Bavarci pred 32.000 gledatelja domaću momčad, Mainz, 7-6 nakon što je nakon dvaput po 30 minuta igre bilo 2-2

VIDEO

Pogotkom Danijela Pranjića u šestoj seriji raspucavanja kaznenih udaraca nogometaši Bayerna osvojili su treće mjesto na Liga Total Cupu, nogometnom turniru koji se igra u Mainzu...

Pobijedili su u konačnici Bavarci pred 32.000 gledatelja domaću momčad 7-6 nakon što je nakon 2x30 minuta igre bilo 2-2.

Obojica su trenera na travnjak izveli sasvim drukčije sastave od onih s kojima su izgubili jučerašnja polufinala od HSV-a (Bayern) i dortmundske Borussije (Mainz).

Bayernovu je momčad kapetanski predvodio Ivica Olić, a cijelu je utakmicu odigrao Danijel Pranjić, strijelac odlučujućeg gola.

Za domaći je pak sastav u drugom poluvremenu zaigrao 20-godišnji hrvatski centarfor Petar Slišković, te je u drugih 30 minuta bio prvo ime susreta.

Nakon nekoliko vrlo dobrih akcija koje je pokrenuo, Slišković je u 59. minuti utakmice briljantno asistirao Ujahu za 2-2 izbacivši pritom iz ravnoteže golmana Manuela Neuera i brazilskog braniča Rafinhu.

Također je mladi hrvatski reprezentativac zabio gol pri raspucavanju kaznenih udaraca, i to u drugoj seriji.

Perišić nakon gola zablistao asistencijom

Nogometaši dortmundske Borussije pobjednici su Liga Total Cupa, nogometnog turnira koji je u srijedu završio u Mainzu, nakon što su u finalu pobijedili HSV 2-0...

Izvrsnu je premijeru na velikoj sceni kroz protekla dva dana imao 22-godišnji hrvatski reprezentativac Ivan Perišić. Nakon što je jučer (utorak) presudio Mainzu jednim pogotkom na utakmici igranoj, kao i sve druge na turniru, dvaput po 30 minuta, u finalu je prelomio utakmicu asistencijom za gol stoperu Felipeu Santani u 50. minuti. Sjajno je na lijevom krilu, na kojem je proveo drugih 30 minuta dvoboja, Perišić primio prsima jednu dugu loptu, izbacio iz ravnoteže svog čuvara u sjajnim nabacivanjem na drugoj vratnici pronašao visokog Brazilca koji je glavom matirao Mickela za 1-0 vodstvo.

Samo minutu potom Egipćanin Mohamed Zidan zabio je za konačniih 2-0.

Osim Perišića, drugih je 30 minuta za pobjedničku momčad, inače aktualne bundesligaške prvake, odradio 22-godišnji hrvatski veznjak Mario Vrančić. Odigrao je na poziciji zadnjega veznog igrača uz Ilkaya Gündogana.

Vrančića je trener Dortmunđana Jürgen Klopp uzeo iz druge Mainzove momčadi, koju je vodio prije dolaska u Dortmund 2008., u siječnju ove godine. Prošlu je sezonu Vrančić odradio u Borussijinim amaterima. Ugovor s njemačkim prvakom ima do kraja iduće sezone.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"