Obavijesti

Sport

Komentari 4

Ivica Olić: Mandžukić može postati ključan igrač Bayerna

Ivica Olić: Mandžukić može postati ključan igrač Bayerna
1

Unatoč žestokoj konkurenciji za mjesto u napadu, mislim da ima šanse kako bi se etablirao i igrao važnu ulogu za klub, govori Ivica Olić o Mariju Mandžukiću

VIDEO

Uoči današnjeg gostovanja Wolfsburga u Münchenu, ljudi sa službene stranice bavarskoga kluba iskoristili su priliku kako bi porazgovarali s bivšim igračem Bayerna Ivicom Olićem. Naravno, jedna od tema bio je i Mario Mandžukić, njegov kolega iz hrvatske reprezentacije te igrač s kojim je ovo ljeto zamijenio klubove.

– Dosad je Mario za Bayern zabijao praktički kad mu se prohtjelo. Kao napadaču, nije moglo početi bolje za njega. Unatoč žestokoj konkurenciji za mjesto u napadu, mislim da ima šanse kako bi se etablirao i igrao važnu ulogu za klub – govori Olić o Mandžukiću.

Mandžukić: Neću slaviti ako zabijem Wolfsburgu

Uoči večerašnje utakmice u Bundesligi između Bayerna i Wolfsburga, u fokusu zanimanja bit će dvojica hrvatskih napadača, Mario Mandžukić i Ivica Olić, koji će zaigrati protiv svojih donedavnih suigrača…

U ljetnom prijelaznom roku je Mandžukić prešao iz Wolfsburga u Bayern, dok je u obrnutom pravcu otišao Olić.

Obojica su poručili kako se raduju susretima s donedavnim suigračima.

- Sretan sam što mogu vidjeti svoje stare suigrače. No, kada utakmica krene, na 90 minuta nećemo se poznavati. Ukoliko postignem pogodak, iz poštovanja prema mom bivšem klubu, suigračima i navijačima Wolfsburga, neću slaviti taj pogodak - najavio je Mandžukić.

Ivica Olić je u intervjuu za Bayernov magazin jako pohvalio Mandžukićev start u Bayernu. Nešto slično rekao je i Wolfsburgov trener Felix Magath.

- Kada sam se vratio u Wolfsburg, Mario je u prvih osam utakmica zabio osam golova. Naravno da ja znam kakve su mu mogućnosti. Definitivno ima kvalitetu biti važan Bayernov igrač na duge staze - veli Magath.

Mandžukić se nada kako će njegova momčad u petom nastupu u Bundesligi osigurati petu pobjedu, te u dobrom raspoloženju dočekati Oktoberfest.

- Pokazali smo da smo u odličnoj formi i želimo tako i nastaviti - rekao je Mandžukić, te zaključio kako mu je Olić bio ''veliki uzor'' kao mlađem igraču.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...