Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ivković uoči Splita: Očekujem povratak na kolosjek pobjeda

Ivković uoči Splita: Očekujem povratak na kolosjek pobjeda
1

U dobroj smo situaciji, nećemo bježati od uloge nekakvog prikrivenog favorita, idemo gore po sva tri boda, rekao je optimistični trener Splita Matić uoči lokosa (18 sati)

VIDEO

Nogometaši Lokomotive i Splita danas u 18 sati na Maksimiru otvaraju 27. kolo Prve HNL, a objema momčadima pobjeda je imperativ jer su u međusobnoj borbi za četvrto mjesto. Prođu li Dinamo i Rijeka u finale Hrvatskog kupa, četvrto mjesto vodit će u kvalifikacije za Europsku ligu.

Trenutno je u malo boljoj poziciji Split s bodom prednosti nad lokosima te u Zagrebu idu po treću uzastopnu pobjedu.

- Očekujem naš dobar trenutak i da ćemo na ovaj izazov odgovoriti na najbolji mogući način. Oni nisu u dobroj situaciji, ovaj ulazak u proljetni dio prvenstva bio je loš za njih. U dobroj smo situaciji, nećemo bježati od uloge nekakvog prikrivenog favorita, idemo gore po sva tri boda i nadam se da ćemo iskoristiti ono što nam se nudi - rekao je trener Splita Ivan Matić, koji će moći računati na Križanca, a tek manjih problema imaju Mršić i Zulim.

No puno većih problema ima Lokomotiva, koja je nanizala čak četiri poraza i htjet će protiv izravnog konkurenta za četvrtu poziciju izaći iz krize.

- Očekujemo da napokon dođemo na kolosjek pobjeda, ja sam vrlo optimističan jer igramo dobro, stvaramo šanse, no glavna boljka nam je faza obrane u kojoj nismo dosta čvrsti i dajemo protivničkoj momčadi dosta prostora. Ja se nadam da je vrijeme da sreća dođe na našu stranu i da nas nagradi jer to smo po igrama i zaslužili - rekao je trener Lokomotive Tomislav Ivković i dodao:

- Ova utakmica je bitna no ne i presudna za konačni plasman jer je ostalo još 9 utakmica nakon ove, ima puno protivnika, mi idemo utakmicu po utakmicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše