Sport

Komentari 13

Ivo Grbić ima novi klub: Stigao je u redove francuskog prvaka!

Ivo Grbić ima novi klub: Stigao je u redove francuskog prvaka!

Jako sam sretan zbog dolaska u Lille. Hvala klubu na dobrodošlici koju sam imao. Ovo je velika šansa za mene. Namjeravam dati sve od sebe kako bih pomogao momčadi, kazao je Grbić

Hrvatski golman Ivo Grbić (25) iz Atletico Madrida otišao je na posudbu kod aktualnog francuskog prvaka Lillea gdje će provesti sezonu 2021./22.

"U zemlji koja je viceprvak svijeta Ivo Grbić je nedvojbeno jedan od najvećih potencijala na golu", napisali su iz Lillea.

Prije nego što je otišao u Atletico, Grbić je u ljeto 2018. došao u Lokomotivu iz Hajduka kao slobodan igrač. Pod vodstvom Gorana Tomića bio je jedan od najzaslužnijih za drugo mjesto Lokomotive pretprošle sezone nakon čega je otišao u Atletico Madrid. 

Grbić je kao pričuvni golman madridskog Atletica uzeo prvi trofej u karijeri i to naslov prvaka Španjolske. 

S obzirom na to da je Lille ovog ljeta prodao golmana Mikea Maignana Milanu za 20 milijuna eura, upravo će Grbić zamijeniti njegovo mjesto. 

- Jako sam sretan zbog dolaska u Lille. Hvala klubu na dobrodošlici koju sam imao. Ovo je velika šansa za mene. Namjeravam dati sve od sebe kako bih pomogao momčadi - rekao je Grbić za službenu stranicu kluba.

Hrvatski golman sada će imati priliku igrati protiv PSG-a u koji je nedavno stigao jedan od najboljih nogometaša svijeta Lionel Messi, a prvi susret Lillea i francuskog velikana igra se 31. listopada u Parizu.