Obavijesti

Sport

Komentari 5

Ivo Iličević je donio pobjedu Hamburgu protiv Groningena

Ivo Iličević je donio pobjedu Hamburgu protiv Groningena
1

U prijateljskoj utakmici između HSV-a i Groningena u južnokorejskom Suwonu, ključnu ulogu igrao je hrvatski napadač, koji je zabio pobjednički pogodak za 2-1

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Iličević donio je pobjedu svom Hamburgu od 2-1 protiv nizozemskog Groningena, u prijateljskom ogledu odigranom u petak.

Hamburg i Groningen su se nalazili u južnokorejskom Suwonu, gdje su nastupili na Peace Cupu, a Iličevićev pogodak u 80. minuti bio je ključan u uspjehu Bundesligaša.

Hamburg je poveo u 15. minuti kada je Aogo bio miran pri izvođenju kaznenog udarca. Nizozemski prvoligaš je brzo izjednačio, u 28. je minuti precizan bio Schet. Potom je zavladalo zatišje sve do 80. minute, odnosno, do Iličevićevog pogotka.

Za četiri će dana, pak, Hamburg na svom stadionu odigrati prijateljski ogled protiv Barcelone.

Peace Cup:

Hamburg - Groningen 2-1 (Aogo 15-11m, Iličević 80 / Schet 28)

Mandžukiću sat vremena u porazu Bayerna od Napolija

Nogometaši Bayerna se i dalje nalaze u talijanskoj pokrajini Trentino, gdje se pripremaju za početak nove sezone. U petak su odigrali prijateljsku utakmicu protiv Napolija.

U izuzetnom dobrom ogledu pobijedio talijanski prvoligaš s 3-2. Hrvatski nogometaš Mario Mandžukić je igrao do 60. minute, kada ga je zamijenio Claudio Pizarro, a jednom se tijekom prvog dijela našao u dobroj prilici za pogodak.

Inače, najljepši potez ogleda je bio pogodak Bayernovog pojačanja iz Basela, Shaqirija, iz slobodnog udarca. Strijelci za pobjednika, Napoli, su bili Cannavaro, Pandev i Insigne (gol odluke u 82. minuti), dok je osim Shaqirija za Bayern poentirao Alaba.

Bayern je igrao u sastavu: Starke, Rafinha (od 46. Hojbjerg), Van Buyten, Dante, Contento, Timoščuk, Luiz Gustavo, Robben, Shaqiri, Alaba (od 40. Cam Emre), Mandžukić (od 60. Pizarro).

Nakon dvije prijateljske utakmice bez pogotka, Manchester City je svladao s 2-0 Beşiktaş. Strijelci su bili Agüero i Kompany.

Lakić se ne zaustavlja s pogocima

Hrvatski nogometaš Srđan Lakić je četvrti put zaredom, u prijateljskim utakmica, postigao barem jedan pogodak na utakmici za svoj Wolfsburg.

U petak je taj Bundesligaš opet za suparnika imao nižerazrednu momčad, ovaj put Germania Egestorf, te je pobijedio 8-2. Lakić je postigao u 77. minuti posljednji osmi pogodak za Wolfsburg.

Prijateljske utakmice:

Bayern - Napoli 2-3 (Alaba 17, Shaqiri 74 / Cannavaaro 45, Pandev 67, Insigne 82)

Manchester City - Beşiktaş 2-0 (Agüero 45, Kompany 57)

Lyon - Real Sociedad 1-1 (Briand 78 / Griezmann 62)

Werder - Energie Cottbus 1-1

Eintracht Braunschweig - Valencia 1-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!
NIKAD NE OTPISUJ NIJEMCE

Čudo i spektakl u Ligi prvaka: Duvnjaka i Kiel svi su otpisali, a oni su napravili nemoguće!

Prije tjedan dana Montpellier je potukao Kiel s 39-30, mnogi su ga otpisali unaprijed, ali takvo što se ne radi protiv Real Madrida u nogometu i Kiela u rukometu. I Montpellier je dobio lekciju, dok je Karabatić odigrao zadnju europsku utakmicu
Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz